Resum del ple d'abril de 2011. Moltíssimes gràcies per moltíssim, Eni!!!

El 26 d'abril va ser el darrer ple de la legislatura 2007-2011, el darrer dels vuit anys d'alcaldia socialista a la nostra ciutat. Va ser, per tant, un ple de comiats. Per part nostra, va ser el comiat a l'Eni Novell, grandíssima regidora de l'ajuntament de Sant Feliu des de 1999.  A la foto, en la seva darrera intervenció al ple des del seu lloc de regidora, en defensa de la sanitat pública i replicant al regidor Fernández Burgui sobre les retallades socials de la Generalitat. A partir d'ara, estic segur que hi seguirà intervenint des del públic, sempre treballant apassionadament per Sant Feliu! Tots els regidors i regidores d'ICV-EUiA vam adreçar paraules d'agraïment i d'estima a l'Eni, estic convençut que fent-nos ressò del sentiment de molta i molta gent de la nostra ciutat. En el darrer apartat del resum complet del ple, podreu veure el que li vam dir, i el que ella mateixa va dir.

Els temes que vam tractar i que trobareu a l'esmentat resum són els segúents:
  • XAVIER ALEGRE SIMBOLITZA LA UNIÓ DE TOT EL PLE CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
  • MOCIÓ D’ICV-EUiA CONTRA LES RETALLADES SOCIALS DEL GOVERN DE LA GENERALITAT.
  • MOCIÓ DE VEÏNS I COMERCIANTS DE ROSES-CASTELLBELL I DEL CLUB NATACIÓ I ELS USUARIS DEL COMPLEX DE PISCINES PER DEMANAR UN APARCAMENT PROVISIONAL A L’ANTIC CAMP DE FUTBOL
  • COMIAT I AGRAÏMENT DE TOT EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA A L’ENI NOVELL.
  • COMIAT A 6 REGIDORS/ES DEL PSC I DE CiU.
Amb l'Eni, vam comiadar també sis regidors i regidores que no seran al ple a partir del mes de juny. De CiU: Josep Lluís Fernández Burgui, i del PSC: Ferran Alberdi, Xavier Alegre, Pilar Argente, Teresa Calzada i Joaquim Herrero.

Els resultats de les eleccions del 22 de maig portaran més cares noves a l'Ajuntament. Ja en parlaré al seu dia. Ara, de moment, només vull remarcar que em sap molt de greu la pèrdua (transitòria, desitjo!) de dos regidors. D'una banda, Carles Soriano, d'ERC i Jaume Solé, de la nostra coalició. En Jaume ocupava el 8è lloc de la llista i s'ha quedat a les portes de renovar un càrrec que l'ha apassionat i que ha merescut una molt bona valoració del grup municipal i del conjunt de la coalició. Però d'ell en parlaré més endavant: aquell 26 d'abril jo confiava que en Jaume continuaria i ens vam bolcar en dir "gràcies i fins sempre!" a l'Eni Novell Ribas. Per tot, per tant, moltíssimes gràcies, Eni!


Comentaris

Anònim ha dit…
Benvolgut Jordi.
Es parla per Sant Feliu que heu arrivat a un acord amb CiU que us donaria suport. És cert això?
Per altra banda, també es parla que se us va proposar formar part d'un "pacte de ciutat" per gobernar conjuntament amb PSC i CiU, que permetria que tots els partits treballessin per Sant Feliu, com es mereix. Què hi ha d'això? No ho heu acceptat? perquè?
Atentament,
Jordi
Hola, Jordi!
Com saps, avui presentarem formalment l'acord de govern amb CiU. Inicialment, el PSC va plantejar un pacte de ciutat, que posteriorment el mateix partit va veure com inviable. El que és evident és que l'esperit d'un pacte així ha de guiar el govern de Sant Feliu: aquest és, clarament, el compromís del govern que encapçalaré.
Gràcies pel teu comentari!
Jsj