Pere Dot, el fill més il·lustre de Sant Feliu. Un artesà de la bellesa!


Les arrels de les roses - Tràiler from pod.cat on Vimeo.

Dimecres passat es va estrenar al Cinebaix un documental (llarg i intens, magnífic) sobre Pere Dot, el roserista, el fill més il·lustre i internacionalment conegut de la nostra ciutat. N'he adjuntat un tràiler, un petit tast d'una gran producció.

Simplement, transcric un comentari que vaig deixar al Fet a Sant Feliu:
Senzillament, FANTÀSTIC. Pel fil conductor de la història, per la naturalitat amb què s'explica, per la diversitat de veus que hi participen, per com s'enllacen les paraules entre elles i amb la música, per la naturalitat i la passió dels protagonistes, per la pluralitat d'enfocaments, per la qualitat de les aportacions i reflexions... i per la meravellosa història que, a l'ombra del gran Pere Dot, ens entrellaça magníficament les imatges de l'Agustí Vilar i la Joana Raspall al menjador de casa seva, amb les converses dels Amics de les Roses al seu local i amb la impagable aportació de l'Albert i en Robinson al Parc de Torreblanca.

No m'he pogut estar de comentar-vos-ho: BRUTAL! ENHORABONA!!!

A tots els que han fet el documental (els responsables de guió i gravació han estat, respectivament i si no m'erro, l'Israel Ruiz i l'Albert Bonet), a la moltíssima gent que hi ha participat i a l'associació Amics de la Rosa (representada a l'acte per la seva presidenta, la Pilar López), FELICITATS I MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Podeu veure aquí la valoració que la mateixa entitat fa de l'exitàs de la presentació del documental.

Comentaris