Soterrament: primer tràmit urbanístic.

30 de març de 2010: primer tràmit en el ple de l'Ajuntament sobre la remodelació de la superfície damunt les vies un cop estiguin soterrades.

Molts temes a parlar: les connexions entre carrers a banda i banda de la via, nous espais públics, nous equipaments. Oportunitats per a noves polítiques, com ara l'habitatge públic de lloguer de titularitat municipal. Tot plegat, en més de 12 Ha al bell mig de Sant Feliu.

PSC i CiU han previst un primer moment de participació intens (quaderns a totes les cases, presentacions en equipaments, estand a la Fira,...) però curt: només dos mesos per a un tema de tanta importància.

Dos mesos, d'altra banda, per presentar suggeriments i aportacions. Caldrà aprofitar-los bé i fer propostes que, amb l'oportunitat del soterrament, ens permeti una visió global i a fons per definir el futur de la nostra ciutat.

Perquè això és, justament la política. Citant dues frases que vaig sentir a Jordi Gibert en l'assemblea de la Federació d'Associacions de Veïns de fa alguns dies, política és...

... posar les bases del futur,
... la capacitat col·lectiva d'abordar i resoldre els temes col·lectius.

Per Sant Feliu, doncs, ara és l'hora més decisiva de la política.



Comentaris