El Centre d'Estudis del Baix Llobregat premia triplement a Sant Feliu. Moltes felicitats!!!

Divendres a la nit, en un sopar multitudinari a Esparreguera, el Centre d'Estudis del Baix Llobregat va atorgar tres premis a persones de la nostra ciutat, per la seva tasca en els seus respectius àmbits.

Els premiats van ser:
Premi "Llorenç Presas i Puig" de Recerca (recerca científica en qualsevol branca del saber): a Mari Luz Retuerta, directora de l'Arxiu Local i Comarcal.

Premi "Joan N. García-Nieto París" de Reconeixement Cívic (per tasques desenvolupades a la comunitat): al Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, que presideix actualment la Conxita Fernández, regidora del nostre grup municipal, que sosté el trofeu a la foto.

Menció honorífica "Rosa Moragas i Duran" d'Arts Escèniques i Cinema (direcció, interpretació, escenografia, producció, etc): a l'obra de teatre musical "Mil anys en deu dits". El diploma el sosté en Joan Lorenzo, a qui dec també la fotografia que acompanya la notícia.

Una fotografia que, per ser completa, no cabria en cap escenari, perquè són moltes i molts els seus protagonistes: els col·laboradors i col·laboradores de l'Arxiu, les desenes de dones que han tingut responsabilitats al Casal de la Dona o hi han col·laborat, les desenes de persones de totes les edats que han participat en el nostre magnífic musical que retrata la història de Sant Feliu.

La complicitat i la sintonia entre totes les persones que treballen com la Mari Luz, la Conxita i en Joan (per citar només els qui sostenen els trofeus) amb la seva ciutat i amb les institucions democràtiques són la millor (l'única, potser) garantia que les ciutats siguin molt més que la suma de persones que viuen en un mateix espai. I que siguin, afortunadament!, una realitat viva, activa, plural, democràtica, col·lectiva que ens permet, com deia Pere Quart, "viure una vida més alta".

A totes i a tots vosaltres, enhorabona. I, sobre tot: MOLTES GRÀCIES!!!

Comentaris