Informació pública del projecte d'obres: un pas de gegant en el camí del soterrament!

La notícia és fresca d'allò més i suposo que demà sortirà a tots els diaris: ara ja la podeu consultar a la pàgina web del Ministeri de Foment: l'inici del període d'exposició pública del projecte de soterrament.

És un projecte que no només millora el que s'havia fet el 2000 i es recollia en el conveni del 15 de juny de 2006, sinó que fins i tot millora el que es va presentar en les Jornades del soterrament de l'1 i 2 de desembre del 2007 al Palau Falguera.

Per què? Doncs perquè les millors tecnologies disponibles avui (i no disponibles ni fa dos anys...!)permeten la realització de túnels amb pendents lleugerament superiors, cosa que permet a un cost assumible el soterrament complet. Per circumstàncies que tots coneixem, avui tenim procediments constructius millors i més segurs. Sembla que, per una vegada, el retard en una execució d'obres jugarà a favor nostre...!

Avui ens podem sentir contents. Ja vindran els moments per pensar com ens afectaran les obres, com es pagaran, com seran els mètodes i el període constructius... Però avui cal que tothom, a una sola veu, celebri que l'esforç de tants i tants anys i de tanta i tanta gent comença a fer-se més i més tangible, comencem a tenir-lo més i més a l'abast. Un triomf de tothom per a tothom!

Per això, crec que avui només toca dir: enhorabona, Sant Feliu!!!

Comentaris