1) Aparcaments a preu astronòmic... 2) en un solar públic... 3) que Vázquez no volia comprar!

1) de 24.000 a 58.000€ al solar de la fàbrica de les tovalloles, a Can Calders, en el barri amb més densitat de població i menys dotació d'aparcament de Sant Feliu. Depenent de posició, superfície i existència de traster. Segons consultes a administradors de finques, per damunt del preu de mercat de la zona.
2) a més, en solar municipal i propietat pública del subsòl. No hi hauria d'haver cap imputació de valor del sòl al cost de la plaça. És a dir, haurien de ser preu sensiblement inferior al de mercat... quan justament i inexplicablement és al contrari.
3) un solar, a més, que és de propietat municipal gràcies a la determinació d'Iniciativa, que va tancar un acord de compra l'any 2002, que PSC, CiU, ERC i PP van votar en contra. Quines voltes dóna la vida: l'alcalde Vázquez (2008) pot tirar endavant la llei de barris i construir places d'aparcament gràcies a què ICV va tirar endavant la compra de la fàbrica... amb el vot en contra del llavors tinent d'alcalde Vázquez (2002).
Com deia aquell, "cosas veredes, amigo Sancho".

Comentaris

Anònim ha dit…
Uiss Jordi, crec que no trepitges gaire ni Can Calders ni la Salut. Perquè que diguis que són més cars els que ofereix l’ajuntament que els que venen els propietaris a preu de mercat als barris em sembla molt greu, i més per un regidor que s’està queixant dels preus dels pàrquings!!(sembla que no has llegit el comentari de l’article anterior) Crec que no t’has informat bé dels preus dels pàrquing i trasters de la zona.
Això que dius que l’ajuntament la va comprar quan governava iniciativa, és veritat, però contesta’m quants anys us va costar comprar-la? Perquè feia molts i molts anys que estava sense ús i en ruïnes i portaveu vint-i-tants anys governant... Així que abans de criticar als altres el que hauria de fer a ICV és fer autocrítica del passat, que jo encara no he vist autocrítica. Perquè si ja no governeu, és perquè alguna cosa heu fet malament, encara que no us ho creieu.

Salutacions!!
Anònim ha dit…
Ostras, Jordi, otra vez destilando... parecía que os acercabais recientemente a tus viejos correligionarios... vaya, a los socios naturales. Pero parece que no, que habeis vuelto a cambiar de estrategia y volveis a lo de siempre. A trompadas. No se, no parece la mejor de las estrategias. Yo creo que lo mejor seria un pacto vuestro con los socialistas. Pero asi, enfermos y añorados de poder, como esos de las aavv, mal lo planteais. Legitimo, pero mal. El pueblo ganaria con vuestra responsabilidad y vuestra inteligemncia. Otras veces las habeis demostrado. Pero os habeis vuelto a echar al monte, ¿no? Sant Feliu sale perdiendo si seguis destilando.
Al primer anònim.
Efectivament, quan vaig fer aquest escrit no havia llegit el teu comentari anterior. Tot i que em reuneixo sovint amb entitats de tots dos barris, és cert que no busco pàrquing ni a la Salut ni a Can Calders, cosa que no crec que m'invalidi per posar de manifest el que m'han dit veïns dels barris que sí que en busquen amb resultats molt diferents als que tu exposes. També és cert que va costar molts anys la compra de la fàbrica. No perquè ICV estigués de braços creuats, sinó perquè el procés d'expropiació als propietaris va durar anys i panys a causa de les decisions del Jurat d'Expropiacions i els recursos que la propietat i l'Ajuntament feien a les seves sentències. Fins que, per tal de trobar una sortida pactada al conflicte, hi va haver un punt final d'entesa... al qual es van oposar els partits que avui manen a Sant Feliu. Amb la meva afirmació que Vázquez va votar contra la compra de la fàbrica, no pretenc criticar-lo, però sí recordar quin paper va jugar en aquell moment: no m'invento res, només cal consultar les actes dels plens.

Al segon anònim.
No crec que dir les coses tal com són sigui "echarse al monte" en el sentit pejoratiu que ho dius. Dir amb veu alta i clara el que pensen molts veïns (que consideren que els preus són astronòmics), una realitat evident (que el sòl és públic) i un fet demostrable (que Vázquez va votar en contra de la compra de la fàbrica) no sé quina relació té ni amb el procés físic de la destil·lació ni amb una hipotètica malaltia que patim conjuntament amb les associacions de veïns.