Pssssss.... Com si no hi fossin.....

Aquest San José sempre exagerant... Total, un oblit el té qualsevol. Tres, també... I pot ser que encara n'hi hagi més... Però si tot plegat no té importància...


Mira que creure's que són Ajuntament si està clar que ja no manen... Quina mania a voler sortir a les fotos, a ser present a les nostres coses... Però si l'Ajuntament som nosaltres, home!

Guaita això, al Palau Falguera, amb l'Espanyol... No vam dir res a la gent d'Iniciativa... Per què? Que potser el regidor d'Esports és d'ICV? Que ja no saben que l'alcalde és el Vázquez? El conveni entre qui és? Amb ICV? Per què els havíem d'avisar? Però si només són història... Si el San José, tan llargarut, només hauria fet malbé la foto... I a més, de perico ja hi havia el Vázquez. O no?

I l'altre dia al Centre Parroquial... Ja em diràs perquè els van convidar els de l'ACF, si nosaltres no els havíem dit res... Ja em diràs què hi feia el San José a la fila reservada a l'Ajuntament... Sort que quan van cridar als representants de l'Ajuntament, el locutor es va oblidar d'esmentar Iniciativa - EUiA... Si és que a més tenen un nom tan complicat... Bé, un oblit el té qualsevol... A més, l'Ajuntament ja estava ben representat amb els tres regidors de CiU... Sí, només d'un partit, però dels nostres...!

Si és que un despiste el té qualsevol, home... Té, guaita, ara també es queixen que organitzen actes i no surten a l'agenda. No sé per què rondinen: sí, al gener van enviar un correu informant dels actes que fan al febrer, a l'abril i al juny.... Tants actes, tants actes... Però si no hi va ningú, i a més al febrer ja vam informar-ne... Un acte a l'Ateneu sobre sindicalisme i classe obrera al segle XXI? I això a qui li interessa?

Tot just tres badadetes... Que han passat en una sola setmana? Bah, si d'això ningú no se n'adona........... Que quan manaven en Baltasar i en Merino sempre ens avisaven perquè la representació de l'Ajuntament fos completa en tots els actes o inauguracions?....... Així els va als d'Iniciativa, sempre amb el lliri a la mà... Manem nosaltres y punto, i això és el que s'ha de notar en cada moment.
I els d'Iniciativa? Pssssssssssssssss... com si no hi fossin.

Comentaris

Anònim ha dit…
totalment d'acord!!
jo sóc el president del meu bloc i tampoc m'han avisat!