16 i 23/02/11: actes informatius al Centre Cívic Roses sobre les al·legacions a la proposta urbanística post-soterrament.

Dimecres passat va tenir lloc un acte públic convocat per l'Associació de Veïns Roses-Castellbell i la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Feliu sobre les al·legacions a la proposta urbanística que ja anomenem "post-soterrament". Hi estava convidada ERC i no hi va poder anar. No hi estava convidat el PSC (lògicament, ja que no presenta al·legacions a la seva pròpia proposta) i hi van anar tres regidors.

Silvestre Gilaberte va informar del sentit de l'acte i dels objectius de la presentació de les al·legacions. Paco Dorado va exposar amb detall el procés de compra del camp de futbol (a l'any 1960, l'antiga Torre dels Dimonis i posterior Parc Sayrach), i les característiques -encara vigents- de la compra. En nom d'ICV-EUiA, vaig passar aquesta presentació en powerpoint. Tot seguit, hi va haver un torn de paraules.

Hi va intervenir el regidor d'Urbanisme, sr. Xavier Alegre, amb un to correcte però amb afirmacions clarament incorrectes. Va dir que jo havia inflat les alçades dels edificis (només cal comprovar els planells per veure que no és cert) i que l'associació de veïns els hauria hagut de convidar, perquè tothom pogués donar el seu punt de vista. Li va respondre molt encertadament el sr. Silvestre Gilaberte, dient que qui hauria hagut de convocar actes informatius a tot Sant Feliu per explicar la proposta ja aprovada era l'equip de govern, i brindant, tot i això, la possibilitat d'un nou acte públic amb la participació de tots els partits, dins del termini de presentació d'al·legacions, que acaba el 27 de febrer (és diumenge: cal presentar-les amb anterioritat).

Dues intervencions van anar adreçades directament a mi, acusant-me d'oportunista per anar als barris només quan s'acosten les eleccions. Els vaig explicar que hi anàvem ara justament perquè és el període de presentació d'al·legacions i que, a més, hi anem de forma habitual sempre que l'associació ens ha convidat i, per part nostra, en una trobada que fem anualment a inici de curs anunciada públicament i oberta a tots els veïns i veïnes que vulguin enraonar amb nosaltres.

Com a resultes de la participació del regidor del PSC, els organitzadors de l'acte van proposar la celebració d'un segon acte informatiu, en què es convidarà a tots els partits polítics. Aquest nou acte informatiu sobre la proposta urbanística que PSC, CiU i PP ja han aprovat (però que clarament podem aturar !!!) tindrà lloc dimecres 23/02 a les 19:00, també al Centre Cívic Roses, en aquest cas a la planta baixa.

Si vols tenir tota la informació i tota la possibilitat de contrastar propostes i projectes sobre Sant Feliu, no hi pots faltar!



Comentaris

Pedro Gómez ha dit…
Si alguien va a los barrios,solo cuando hay elecciones, esos son los miembros del actual equipo de gobierno. Esta es una muestra de ello ya que han tenido muchísimo tiempo para informar de esta modificación del PGM, han tenido todos los medios de comunicación del Ayuntamiento para hacerlo y lo único que nos han explicado es mucha Lourdes y mucha Borrell. Los ciudadanos de Sant Feliu tenemos una oportunidad única de planificar la ciudad que todos y todas queremos para los próximos años, y el equipo de gobierno no está por la labor.
El miércoles yo estaré allí para dar soporte a estas alegaciones.
Un saludo
Dinamo ha dit…
Algú ho retransmetrà via Twitter? Alguns treballem per la tarda, i estaria bé poder fer un ull ràpid de com va la cosa.

Merci!