25 dies: Lídia alcaldessa!

 


Crec que, veient el fil roig continu que va d'en Cesc a la Lídia, poc més hi puc afegir.

Quatre persones que, amb els regidors i regidores i els militants i les militants del PSUC primer, d'Iniciativa i d'Esquerra Unida després, i dels Comuns i Podem en l'actualitat, són la mostra més clara de la lluita primer per aconseguir la democràcia, i després per posar-la al servei d'una ciutat lliure, equitativa, sense barreres entre barris ni persones, infinitament millor que la que vam tenir la gent de la meva edat que va néixer aquí i la que va venir de tota Espanya fugint de la repressió i de la misèria. 

El fil roig de la construcció democràtica del socialisme, que ha incorporat avui el fil verd de la sostenibilitat de la vida i el fil lila del feminisme i de totes les igualtats. I, avui, ningú representa millor que la Lídia la síntesi de l'orgull per la transformació viscuda en els darrers cinquanta anys i de l'esperança de la transformació que viurem quan les vies ja siguin només un record. 

Tres fils preciosos, l'orgull d'un passat i l'esperança d'un futur. I el millor present per combinar-ho tot: la Lídia, la nostra propera alcaldessa!!!