2006-2022, setze anys de dades sobre nosaltres i el nostre ajuntament.

Primera imatge de la secció Fetambdades, del Fet a Sant Feliu. Abril de 2020.

Recentment, l'Ajuntament ha fet públics els resultats de l'enquesta municipal d'estat de la ciutat, un any abans de les eleccions municipals de l'any que ve. És el millor retrat possible del moment actual de la nostra ciutat, ja que s'entrevisten a 800 persones de manera proporcional als barris, el sexe i les edats. Però també és la millor font possible per conèixer i valorar l'evolució en setze anys de Sant Feliu

Qualsevol persona interessada en estudis quantitatius de la nostra ciutat, ha de consultar necessàriament aquestes dues fonts primàries: 
Però recomano vivament les infografies i les anàlisis de dades que, a partir de les dues fonts primàries anteriors, els amics i les amigues del Fet a Sant Feliu fan a través de la seva secció Fetambdades, de la qual he tret el gràfic que il·lustra aquest article i que resumeix en una sola imatge la nostra ciutat. Em sembla també fascinant aquest magnífic retrat de "la santfeliuenca tipus" que va fer Jordi Muñoz i que ens resumeix en una sola persona: una dona de 43 anys que viu al barri de Roses Castellbell.

Acabo el meu esment i el meu agraïment al Feta enllaçant amb dos articles de la jove periodista santfeliuenca Nàstia Mas (recordeu aquest nom: promet!), un sobre l'avançament electoral de les municipals de 2023, i l'altre sobre la valoració dels serveis municipals.  

El que m'interessa ara és veure quina informació ens donen les cinc enquestes del GESOP sobre com ha anat canviant la ciutadania de Sant Feliu en els primers vint anys del segle XXI. 

Comentaris