Resum del ple de desembre de 2010, primer de l'alcadessa Borrell.

El primer ple ordinari presidit per l'alcaldessa Lourdes Borrell, que va tenir lloc el dia dels Sants Innocents de 2010, va tenir un nivell molt alt d'acord en gairebé tots els punts. De fet, el grup d'ICV-EUiA només ens vam abstenir en un sol punt: l'aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana 2010-2015, per les raons que exposem al resum.

En tots els altres punts, vam votar a favor. El tema més important va ser, sens dubte, la unanimitat en la concessió d'una subvenció a retornar de 360.000€ al Club Natació Sant Feliu com a concessionari del complex municipal de piscines.

D'entre la resta de punts, destaquen:
- petició a la Generalitat de Catalunya d'increment de les beques per a menjador escolar, donat l'augment de peticions que està provocant la greu crisi econòmica derivada de l'especulació dels mercats,
- petició al Govern de l'Estat de no suprimir l'ajut de 426€/mes a les persones aturades de llarga durada que se'ls hagi acabat la prestació de l'atur. Cal dir que el PSC va votar en contra d'aquest acord.
- moció de rebuit a les sentències del Tribunal Suprem contràries a la immersió lingüística a les escoles de Catalunya, amb el vot en contra del PP.
- aprovar el text definitiu de la modificació puntual de planejament que afecta a les façanes posteriors dels habitatges del tram de la carretera contigus a Can Bertrand.

- bases reguladores de les subvencions de les diferents regidories de l’Àrea de Serveis Personals per a l’any 2011.
- aprovació de diferents convenis i subvencions a entitats locals: Agrupació de Defensa Forestal, Agrupació Cultural Folklòrica i Comissió de Colles.
- aportació al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a ajuts d’emergència a les víctimes d’inundacions al Pakistan.

Podeu consultar o descarregar-vos el resum complet del ple de desembre de 2010 aquí.

Comentaris