Sant Feliu + blogosfera = SANTFELIUSFERA!!!


Aquest matí, al tren, el company de files, de passions i blogger com jo, en Jaume Solé, m'ha donat una bona notícia: l'aparició de Sant Feliu Sfera. Una mena de bloc de blocs, un punt de trobada de tota la gent de Sant Feliu que explica i/o s'explica.

M'ha agradat: una mena de la plaça de la Vila per a la gent de Sant Feliu. No fa massa, m'he inscrit a una altra plaça.. però no de la Vila, sinó del Món Mundial: sí, sí... al llibre de les cares, al facebook!

Amics de Sant Feliu on Line, deixeu-me que us trobi un parell de pèls a la sopa... Hi trobo a faltar algun bloc (estaria bé enllaçar amb el cartell mariner que ha fet la Federació d'Associacions de Veïns, no?...) i me'n sobra algun altre (home, per més que pertany a l'alcalde, cal remetre a un bloc inactiu des de fa més d'un any...?)

Sens dubte que sabreu corregir aquests petits temes i facilitar a tota la ciutat un punt de trobada actiu i virtual a la nostra plaça de la Vila, a la nostra SantFeliuSfera.

Com ja us vaig dir fa un temps, moltes gràcies, tovaritxs!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Jordi;
he intentat entrar i diu que t'han de convidar. Com ho faig? m'agradaria poder fer una ullada. ja m'explicaràs.
Salutacions
Susana,
Una de dues:
1) O entre les 11 del vespre del dia 14 (quan jo vaig publicar l'escrit) i les 5 de la tarda del dia 15 (quan tu vas fer el comentari) hi ha hagut un problema tècnic irresoluble donde los haya...
o
2) algú ha decidit tallar l'accés lliure a aquesta plaça de la Vila lliure i virtual i ha decidit reservar el dret d'admissió...

Tu què creus?
El dia que ho vas publicar hi vaig entrar sense cap problema pero el dijous ja no vaig poder.Possaba que tenia d´estar convidat!
No vull pensar malament pero amb les coses que passan ultimament ja no saps el que pot passar en aquesta ciutat.
Salut
Anònim ha dit…
Però ja està actiu o ens hem "colat"?
Potser ens hem precipitat, no?
Sant Feliu On Line ha dit…
Com que la comunitat blocaire de Sant Feliu és tan activa i emprenedora va accedir a unes provatures en obert que s'estaven fent de la santfeliusfera.

En tafanejar-la segur que us vau fixar en aplicatius que no estaven operatius, com la sindicació específica, etc.

En breu es podrà accedir a aquesta plataforma que permetrà accedir amb facilitat a la conversa generada a blocosfera local.
En el meu comentari del dia 16, hauria d'haver indicat que hi havia tres opcions... però no hi vaig caure.

Me n'alegro que fos simplement una visita en el període de proves, i que, lògicament, vam entrar quan encara no estava previst posar-lo definitivament en funcionament.

En qualsevol cas, gràcies als homes i dones que feu possible Sant Feliu on Line per la tasca important que feu contra allò que s'anomena "la fractura digital".

Endavant!!!
Sant Feliu On Line ha dit…
La lluita contra la fractura digital també la feu possible tots els blocaires de Sant Feliu i la resta de persones que generen continguts digitals de ciutat a la Xarxa.

Per cert, si voleu podeu gaudir de les interessants microponències sobre els canvis socials i econòmics que està implicant tot el fenòmen del Web 2.0

www.santfeliu.cat/jornadavirtual

Hi trobareu ponents locals (Jordi Roura, Josep Rivera) i no locals (Marc Vidal, Roc Fages, Camil Ros, Emilio Pardo "Grelino", Borja Rius, Carlos Guadian, Raül Romeva, Karma Peiró...) de referència en el món de les TIC.

Amb els comentaris de totes i tots nosaltres encara podem enriquir més les reflexions amb les quals ens han obsequiat.

Us convidem doncs a dir la vostra.

Gràcies