Vázquez i Burgui fan créixer els dubtes sobre les condicions de compra de l'Ibèria.

A hores d'ara ja ningú no dubta de la convicció d'ICV-EUiA que és bo comprar la Sala Ibèria i ningú tampoc no dubta que l'operació està farcida de dubtes fins al capdamunt.

Per tal, simplement, de saber, vam presentar dimecres passat aquesta instància:
L'alcalde hi ha respost denegant-nos l'entrada a l'Ibèria per fer la taxació i insistint en què pensa fer efectiva la compra d'aquí a pocs dies amb el preu (cada cop més carregat de dubtes) que es va acordar el 2006.


És gravíssim i inadmissible que l'alcalde es negui a autoritzar a un grup municipal amb 7 regidores i regidors una taxació per poder tenir la certesa que, amb els diners de tots, paguem el preu just per la Sala Ibèria i que no paguem, per exemple, favors a ningú. Per exemple, a cap Paz Dorado.

És gravíssim i inadmissible que Vázquez i Burgui vulguin tirar endavant tant sí com no i a tota urgència una compra que cada dia presenta més vies d'aigua. Explicaran de forma creïble per què cal córrer d'aquesta manera, quan l'opció de compra venç el proper mes d'octubre?

O, per ser més exactes, Vázquez i Burgui explicaran alguna cosa de forma creïble? És que no s'adonen que entre els seus silencis i els seus cops autoritaris no fan res més que alimentar els dubtes sobre la compra de la Sala Ibèria? Que no veuen que estan fugint cap endavant y hacia ninguna parte? Que potser creuen que tothom callarà sempre?

Comentaris