18/08/08: dilluns fètid.

Ecs, puaf, insuportable, indignant,... Si avui haguéssiu passat per davant del Palau Falguera o passejat pel mercat dels dilluns al carrer Sant Josep, us hauria resultat vomitiu. La pudor, fortor, fetor que sortia de contenidors que vés a saber quan els havien rentat sublevava a tothom, resultava francament inaguantable.

Jo no sóc dels que crec que "cuanto peor, mejor". Com més dolent per Sant Feliu, no crec que sigui millor per a ningú, ni per als partits de l'oposició. Com més dolent per Sant Feliu, simplement pitjor per a tots. El pèssim funcionament del servei de recollida d'escombraries està arribant a cotes inimaginables, propers a afectar la salut pública. Les associacions de veïns (no totes) ja fa temps que estan denunciant un funcionament inacceptable.

I no s'hi valen mitges tintes. Ja és un tema que depassa la responsabilitat del regidor Burgui i és directament a les mans de l'alcalde Vázquez. Ell coneix perfectament el tema: va ser regidor de Via Pública durant tot el mandat anterior a ser alcalde. Ara, ell ha triat els responsables polítics i tècnics que "gestionen" aquest caos i ha de posar solució immediatament a aquesta situació encarant-se amb energia amb l'empresa que n'és responsable i no tractant-la amb cotó fluix com fins ara.

No fa massa, hi havia una pancarta al barri de la Salut que reclamava a Burgui que resolgués el problema. Era una pancarta malintencionada. Quan Vázquez era regidor, les pancartes del barri de la Salut apuntaven a l'alcalde Merino. Ara que Vázquez és l'alcalde, no hi ha dret que la pancarta que va penjar l'AVV de la Salut reclamés solucions al regidor Burgui. El tema ha arribat a una situació tan deteriorada, que ha de passar a ser una prioritat de ciutat i, per tant, de l'alcalde.

Sant Feliu no es mereix ni pot tolerar cap altre dilluns fètid. Ni dimarts, ni dimecres, ni dijous, ni divendres, ni dissabte, ni diumenge. Ni que sigui al bell mig del mes d'agost.

Comentaris