20 a 23 de maig: El final de la Guerra Civil a Sant Feliu, 70 anys després.

Com ja anunciava en un altre escrit, el 24 de març es va presentar a l'Ateneu una nova secció: la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA). Ja vam tenir una gran aproximació a Goytisolo, en la seva secció literària, i aquesta setmana tindrem l'oportunitat, en la seva secció d'història, d'acostar-nos als anys immediatament posteriors a la derrota de la República.

Podeu trobar el programa complet a la pàgina web de l'Ateneu. Hi trobareu noms de primeríssima línia, que és un luxe tenir a Sant Feliu: Andreu Mayayo, Toni Segura, Queralt Solé, Joan Vilarroya... Hi trobareu noms de Sant Feliu que aposten per aquest nou espai de coneixement creat a recer de l'Ateneu: Agustí Garcia, Jordi Amigó, l'ànima mater de l'Angel Merino, Jordi Ferrer, Mari Luz Retuerta, Mari Luz Morales,... Hi trobareu formes intenses, viscudes a flor de pell, d'accés al coneixement: les taules rodones, els cinefòrums i, sobretot, les visites comentades als escenaris de la Guerra, a les rutes de l'exili,...

Hi ha activitats al maig, al juny i al setembre. En la meva opinió, Cultura de Primera, així, tot en majúscules, a Sant Feliu. Em sabrà greu no ser a la primera sessió, demà passat dimecres: coincidirà amb un acte que organitzem des d'Iniciativa i Esquerra Unida al Mas Lluí... Tot no pot ser, c'est dommage! En tot cas, assistiu-hi, inscriviu-vos-hi!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola,
avui el personal de neteja, complint ordres , ha estat retirant cartells de la manifestació. La retirada ha sigut selectiva doncs altres cartells d´altres entitats no els han tret. A la pregunta de perque ha dit que li habien ordenat treure nomes els de la mani.
A reveure.
Anònim ha dit…
Perdoneu , l´anterior comentari no anaba amb aquest article.
A reveure