PSC: ara, gaudir les Festes; immediatament després, clarificar la situació.

Se us n'ha anat de les mans. Hauria hagut de ser només una cosa vostra, un conflicte domèstic. Però dels vostres problemes interns, dels vostres draps bruts n'heu parlat molts i molt. Massa. Heu fet, segurament sense saber-ho i estic convençut que sense voler-ho, un molt mal servei a la institució que governeu i a la ciutat que només fa un any i mig que, per primer cop, us va fer guanyar les eleccions. Un mal servei sense precedents, un mal servei sense justificacions.

"Sant Feliu respon" va publicar ahir que hi ha roba bruta estesa al carrer. S'han limitat a fer de missatger: no han estat pas ells qui han tret a ventilar cap drap brut. L'Ajuntament va treure tot seguit una nota que passa de puntetes pel missatge i que pretén desacreditar al missatger. Crec, sincerament, que aquest tampoc no és el camí: és més temps de calma que de confrontació. De fet, en un ajuntament, sempre és més temps de calma i de diàleg que de confrontació.

Crec que us ha arribat l'hora de deixar de pensar en les vostres circumstàncies internes, en els vostres càlculs a curt i mig termini, en la vostra disciplina envers àmbits superiors de partit. Us ha arribat l'hora de clarificar definitivament i públicament què està passant i com sortir-ne. Heu provocat vosaltres una situació a la qual heu de proposar vosaltres una sortida.

Ara vénen les nostres Festes de Tardor. Són dies per omplir els carrers i les places de vida col·lectiva, dies per viure intensament la ciutat. Són dies perquè tothom gaudeixi de l’esforç i la tasca de totes les colles i totes les entitats que fan que Sant Feliu sigui un lloc tan especial per viure. Tots hem de gaudir de les Festes, Sant Feliu té dret a viure al carrer sense el llast de cap drap brut.

Però, així que acabin unes Festes que esperem intenses, heu d’assumir la responsabilitat de clarificar qui ha d’estar al capdavant de l’Ajuntament, qui i com ha d’anar al timó d’aquest vaixell que es diu Sant Feliu. Heu de tallar de seguida i de soca-rel la sensació que tenim un vaixell sense timoner.

I Sant Feliu reclama una sortida en clau de ciutat, no en clau interna de partit. Cal desfer camins mal transitats, cal refer camins amb un únic criteri, amb un únic objectiu: primer, Sant Feliu.

Això és el que, amb aquesta simplicitat i amb aquesta contundència, us demana la ciutat. Sapigueu escoltar-la.

Comentaris

Anònim ha dit…
S´han acabat les festes i ara toca aclarir si continuem amb un ajuntament amb comandament provisional o hi ha un canvi. No tenen dret a marejar mes als ciutadans.Ja n´hi ha prou !