21 de setembre de 2013: festes del barri de Can Calders.


Així com la setmana passada l'AVV i les entitats del Mas Lluí van fer la festa del seu barri, aquest dissabte que ve, l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Calders i l'esplai Diversitat Lúdica organitzen les festes del seu barri, Can Calders.

En el marc de les festes, s'inaugurarà la remodelació de la plaça Laujar de Andarax, com he explicat en aquest escrit. Però el més important és que es veurà la vida i la diversitat d'un barri dens en població, però també dens en energia i en capacitats per fer coses i gaudir-les de manera col·lectiva, que al capdavall és el sentit d'una festa de barri. 

Jo hi estaré molta estona, perquè el barri i les seves entitats s'ho han treballat de valent (el dia de la festa i els 364 dies restants de l'any) i s'ho mereixen: seré a les magnífiques migas que cada any fa l'Associació de Veïns, al ball dels Pocket's, conduïts per l'incansable i sempre col·laborador de tot el que es fa a Sant Feliu, José Real, al correfoc de la colla infantil del barri, els Petardons i Petardones de Can Calders, al màgic espectacle de màgia del Mag López, un altre santfeliuenc entregat a la causa santfeliuenca i miraré de treure el nas al concert d'Extrapolar, bons músics i ciutadans solidaris.

Dissabte, tothom a la plaça de les Roses! Serà la millor manera d'agrair directament la seva feina, la seva generositat, la seva il·lusió a les entitats que ho hauran fet possible. I, sobre tot, gràcies, Associació de Veïns, gràcies, Diversitat Lúdica!!!

Comentaris