Avanç del ple de setembre de 2011

Serà el ple dels 100 dies del nou govern i crec sincerament que marcarà amb claredat 100 dies de canvi... i els que vindran!

Molts temes i molt importants, per a un ple que sens dubte serà llarg i intens, i al qual et convido a assistir-hi dijous que ve a les 8 del vespre.

Aquí tens l'ordre del dia complet. Seran 43 punts, dels quals vull remarcar els següents:
  • Concessió de la Medalla de la Ciutat a Juan Carlos Navarro, millor jugador de l'Eurobàsquet que la selecció va guanyar a Lituània, grandíssim ambaixador de Sant Feliu arreu del món.
  • Declaració unitària en relació al soterrament, davant les properes eleccions generals del 20-N.
  • Moció de suport a l'ensenyament en català, al model lingüístic del nostre sistema educatiu.
  • Moció relativa a la renda mínima d'inserció, coneguda popularment com a PIRMI i que ha comportat importants conseqüències negatives als receptors d'aquesta renda als sectors socials més desafavorits.
  • Nomenament de personal eventual i directiu de l'Ajuntament
  • Donar compte del resultat final del pressupost de 2010, i algunes modificacions del de 2011.
  • Conjunt de decisions municipals que permetran el restabliment de l'equilibri financer del complex de piscines i la plena garantia del seu normal funcionament.
  • Com és habitual, convenis i subvencions a diferents entitats de la nostra ciutat.
  • Concessió del Mocador d'Honor a les Festes de Tardor 2011.
  • Aprovació del projecte de pàrquing provisional a l'antic camp de futbol de la Rambla.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola bona nit. Sr. Alcalde: Quan diu nomenament de personal eventual i directiu..
A qué es refereix exactament?
Qué es contractarán càrrecs de confiança i assessors? No seria, millor, ja que es contracta personal que siguin administratius o tècnics o gent per atendre als ciutadans que sempre fan tanta falta a l'Administració Local? A més els sous són més baixos que els càrrecs de confianza i assessors … No estem per l’estalvi i la contenció en la despesa pública? Això vol dir que les comptes del nostre Ajuntament estan sanejadísimes i es pot permetre fer aquestes despeses?
Però no estem en crisi??
No veig cap proposta d’ajut encara que sigui petit per les families pel tema de llibres ja sigui via pares o via AMPA.
Tampoc veig cap moció sobre les retallades que està fent el Govern de la Generalitat: proposta de retall de sous de metges en la Sanitat Pública, ajornament d'ajuts econòmics a residències que duraran com a mínim dos mesos. Tampoc sobre el tancament pel Pont de desembre dels Hospitals Públics.
No li sembla que aquests temes son prou importants per merèixer una moció darrera l’altre?
De veritat que no entenc res.
Pedro Gómez ha dit…
UN RESUMEN perfecto, en 20 lineas apox. sobre un pleno intenso de dos horas y media. Alguien, una vez me dijo que si no queria que nadie me explicase lo que esta pasando en mi ciudad, un buen lugar donde sacar mis conclusiones es en el pleno que se celebra una vez al mes. Un resumen es un resumen y es imposible desarrollar todos los puntos tratados en un pleno de dos horas y media. Ademas todas las cuestiones de nuestra ciudad no se tratan en un solo pleno, es por ello que animo a todos los ciudadanos de Sant Feliu a que participen en los plenos de nuestra ciudad. Creo que muchas cuestiones que plantea el "anonimo" sí sigue la politica local, estan teniendo respuesta. Por ultimo y ya se que lo he dicho en alguna otra ocasion, pero es que en este pais no hace tanto tiempo murio mucha gente para que hoy nadie se tenga que esconder y que todos nos podamos espresar libremente y sin esconderse detras de ningun "anonimo"