30 persones representatives i enamorades de Sant Feliu, al servei de la seva ciutat, colze a colze amb la seva ciutadania.


1. Jordi San José Buenaventura. 53 anys. Veí de Falguera. És regidor des de 1991. Fins al 2003, responsable d’Urbanisme, Interior, Hisenda i Educació. És professor de Secundària. Llicenciat en Químiques i diplomat en Empresarials. Ha estat professor de les escoles Nadal, Gaudí, Falguera, Pau Vila i Monmany. Membre del Consell Nacional d’ICV.

2. Lídia Muñoz Cáceres. 30 anys. Actualment veïna de Falguera. Regidora des de 2003. Llicenciada en Ciències Polítiques per la UAB. Estudiant de postgrau en comunicació política i institucional. Membre del Consell Nacional d’ICV.

3. Manel Martínez Díaz. 50 anys. Veí del Centre. Regidor des de 2003. Té estudis de Dret. Coordinador del Gabinet de la Vicepresidència de la Diputació de Barcelona. President local d’ICV. Geganter. És membre del Consell Nacional d’ICV.

4. Cinta Daudé Llopart (independent). 57 anys. Postgrau d’Experta en Inserció Socio – Laboral (Universitat Ramon Llull). Treballa a Can Maginàs des de 1991, on és la coordinadora del Servei Local d’Ocupació des de 1994.

5. Mireia Aldana Llorens (independent). 28 anys. Veïna de Roses-Castellbell. Té estudis en Turisme i Hosteleria i actualment és estudiant d’Educació Infantil. És educadora d’infants i joves i docent en l’àmbit del lleure educatiu. Directora de l’Esplai Diversitat Lúdica, vicepresidenta de la Federació Catalana de l’Esplai i patrona de la Fundació Catalana de l’Esplai. És membre de la comissió local de Seguiment del Projecte d’Intervenció Integral dels barris Can Calders - La Salut.

6. Manuel Leiva Velázquez. 38 anys. Veí de Falguera. Regidor des de 2007. Diplomat en Gestió i Administració Pública per la UPF i estudis de Ciències Polítiques i Geografia i Història a la UB. Ha treballat als tres àmbits de l’Administració, autonòmic, local i estatal. Ha treballat al sector privat com a responsable de Sistemes d’Informació. Coordinador local d’EUiA.

7. Conxita Fernández González. 65 anys. Regidora des de 2007. Veïna del Centre. Presidenta del Casal de la Dona. Membre del Consell de Dones del Baix Llobregat i del Ple del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Ha estat dinamitzadora de la Fundació Domicília i ha treballat també com Agent Cívic.

8. Jaume Solé Díaz (independent). 43 anys. Regidor des de 2008. Veí de les Grases. Cap de Tecnologies de la Informació, Comunicacions i Instal·lacions. Membre de la Junta de l’AVV de les Grases. Impulsor de la campanya contra el túnel de les Grases. Portaveu de la Plataforma Sant Feliu Suma per l’Estatut. Promotor de la campanya per a l’Oficina de Matriculació Municipal.

9. Daniel Muñoz Cáceres (independent). 33 anys. Viu al Centre. És diplomat en Relacions Laborals i especialitzat en prevenció de riscos laborals, medi ambient i qualitat. Treballa a la terminal de contenidors del port de Barcelona (TCB). Juga
a l’equip de futbol amateur del CFA, del qual és capità.

10. Noèlia Fontana Cànovas (independent). 38 anys. Veïna del Centre. Diplomada en Educació social i postgrau en Orientació Familiar. Forma part de la junta de l’AMPA de l’escola Salvador Espriu. Tècnica del departament de Polítiques de Família a l’Ajuntament de Cornellà i dinamitzadora del Projecte del Consell dels infants de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. Formadora en l’àmbit de la petita infància i la família.

11. Jordi Barroso Rodríguez (independent). 44 anys. Viu a les Grases. Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Ha treballat a les Mercedàries de Sant Feliu i actualment treballa a l'Escola Intermunicipal del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia. Objector de consciència, va fer la prestació al GEPS al Casal de Joves. Ha format part de l'Agrupació Cultural Folklòrica, a l'Esbart.

12. Isabel Huguet. 66 anys. Viu a Falguera. Ha treballat a Ràdio Sant Feliu des de 1982 a 1994, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament des de 1994 a 2009. Va ser fundadora, el 1979, del Centre de Planificació Familiar. És vicepresidenta de l’Ateneu Santfeliuenc. Ha estat vice-presidenta del Centre Esportiu Santfeliuenc (CESF). És membre d’EUiA.

13. Pedro Gómez Jordán. 39 anys. Veí de Can Calders. És inspector mecànic i treballa a la ITV de Sant Joan Despí. És Delegat de Prevenció de Riscos Laborals del Comitè d’Empresa d’ITV i President del Comitè de Seguretat i Salut Laboral de la mateixa Empresa. Des de 1993 és voluntari de Creu Roja a Sant Feliu i des de 2008 és el vice-president primer de la seva Assemblea Local.

14. Beatriz Castaño Correa. 49 anys. Va néixer a Pereira (Colòmbia) i viu a Sant Feliu des de fa 10 anys. Veïna de la Salut. Va estudiar Secretariat bilingüe. Promou i participa en diverses activitats de la comunitat llatinoamericana i col·labora amb Dones amb Iniciativa.

15. José Antonio Moreira. (independent) 43 anys. Veí de la Salut. Tècnic mitjà en electrònica. Ha treballat a l’empresa Trident i ha format part del seu comitè d’empresa fins a la seva deslocalització. Actualment treballa a la Unió Comarcal de CCOO del Baix Llobregat. Membre de l’Associació de Veïns de la Salut.

16. Anna Repullo Vique. (independent) 21 anys. Veïna del Centre. Estudiant de Belles Arts a Barcelona. Pintora. Ha fet diverses exposicions a Sant Feliu, Barcelona i el Pont de Suert.

17. Isabel Calvo Alonso. 54 anys. Veïna de la Salut. Membre de la Comissió de festes del barri de la Salut.

18. Carles Olona Carbonell. 53 anys. Veí del Centre. Llicenciat en Ciències de la Informació. Tècnic a l’ajuntament de Sant Feliu des de 1979. Del 2008 al 2010, ha estat responsable de Relacions Institucionals i Participació a Barcelona del Departament d’Interior. Membre de l’AMPA de l’escola Salvador Espriu. Soci de l’Ateneu, de la Unió Coral, del Casino Santfeliuenc i de CineBaix.

19. Aurora Huerga Barquín. 53 anys. Veïna de Falguera. Va ser secretària General de Comissions Obreres del Baix Llobregat des de 2002 a 2008. Actualment és secretària de Desenvolupament Territorial de CCOO de Catalunya i vice-presidenta del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya. Membre de la Comissió Política Nacional d’ICV.

20. Eni Novell Ribas (independent). 55 anys. Veïna de Roses Castellbell. Regidora de 1999 a 2011. Presidenta de l’Àrea de Serveis Personals i regidora de Serveis Socials entre 1999 i 2003. Adjunta d’infermeria en el CAP de Molins de Rei. Presidenta de la Junta local de l’AECC Catalunya contra el càncer. Membre de l’Associació Amics de les Roses. Docent a la Fundació Catalana de l’Esplai. Fa teatre.

21. Àngel Merino Benito. 65 anys. Veí del Centre. Llicenciat en Filosofia i Filologia Romànica. Alcalde de Sant Feliu de Llobregat des de l’any 2000 al 2003. Regidor de Cultura de 1983 a 1991. Portaveu del Grup Municipal d’ICVEUiA entre 2003 i 2007. Expert en temes de participació, associacionisme i democràcia local. Ha exercit de professor d’Ensenyament Secundari a diferents instituts del Baix Llobregat i al CAP de la Universitat de Barcelona. Ha estat director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Interior de la Generalitat entre 2007 i 2010. És membre del Consell Nacional d’ICV.

Suplents:

22. Agustí Bellido. 52 anys, veí de Roses Castellbell. És empleat de serveis.

23. Joan Gabriel. 51 anys. Veí de Can Calders. Tècnic en Arts Gràfiques. Vocal de l’Associació de Veïns de Can Calders. Vocal de l’Associació d’usuaris del complex municipal de piscines.

24. Francisco Jiménez (independent). 56 anys. Veí de Can Calders. Transportista autònom. President de l’Associació de Veïns de Can Calders. És membre de la comissió local de Seguiment del Projecte d’Intervenció Integral dels barris Can Calders - La Salut.

25. Susana Joaquín del Río. 40 anys. Veïna del barri de Mas Lluí. Administrativa. Membre de l’AVV de Mas Lluí i de la Junta de l’AMPA de l’IES Olorda.

26. Paqui Luna García (EUiA) 40 anys. Veïna del barri Falguera. Té estudis de disseny industrial i disseny gràfic. Ha sigut Tècnica en consum i Medi Ambient a l’OCU de Sant Feliu de Llobregat. És membre del Consell Escolar de l’Escola Pública Falguera.

27. Consuelo Martínez Martínez, (independent) 53 anys. Veïna de Mas Lluí. Presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Lluí entre 2006 i 2009. Enginyera tècnica industrial (EUETIB, Universitat Politècnica de Catalunya) i diplomada en Màrketing (Esade). Responsable d’operacions de Top Fly, escola d’aviació.

28. Josep Maria Monés 45 anys, veí del Centre, estudis de disseny gràfic. Ha treballat com a dissenyador gràfic i en l’actualitat és cap de producció gràfica en una agencia de publicitat. És membre de la Colla de Gegants de l’Agrupació
Cultural Folclòrica.

29. Fernando Ortiz Recio. (independent) 54 anys. Veí de Falguera. De professió lampista, també col·labora a programes de TV i és figurant de cinema.

30. Lluís Aznar. 90 anys. Veí del Centre. Defensor de la República, membre de la Lleva del Biberó. Tota la seva vida laboral va ser a les fàbriques tèxtils de Can Bertrand. Fundador de CCOO a Sant Feliu, militant històric del PSUC i d’Iniciativa. Jugador durant anys del Santfeliuenc FC. Soci des de fa molts anys del Club Natació Sant Feliu.

Per una candidatura d'aquesta categoria, per un treball compartit tan bo en resultats i plaent en dur-lo a terme, amigues i amics de la candidatura, GRÀCIES!!!

Comentaris