Resum del ple d'octubre de 2010.

En el primer ple després de l'anunci de l'alcalde que no es presentarà a la reelecció i a l'expectativa del que pugui passar en les properes setmanes, vam presentar dues mocions importants.

En la primera moció, relativa al soterrament, vam plantejar la necessitat d'una resposta institucional unitària quan vam comprovar que no hi havia partida en els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2011. Ho vaig comentar en un altre escrit. Finalment, la vam retirar perquè vam arribar a un acord amb l'equip de govern.

En la segona moció, relativa a la línia L3 de metro, vam plantejar la necessitat de revisar el seu traçat quan ja sabem que la línia R3 (aquest cop de rodalies) no passarà per Sant Feliu. PSC i CiU (11 vots) van rebutjar la nostra proposta, que va tenir el suport d'ERC i PP (10 vots).

En el ple vam parlar també de les ordenances fiscals i del pressupost de l'any 2011, que vam votar en contra. Altres punts tractats al ple van ser:
  • l’adjudicació definitiva de dos aparcaments públics subterranis, als carrers General Manso i Anselm Clavé,
  • l’aprovació del Pla d’Acció d’Energia Sostenible tot i que, com va recordar el regidor Manel Martínez, en el seu dia van votar en contra d’una proposta en aquest sentit que va presentar ICV-EUiA.
  • convenis ciutadans amb: Voluntariat de Sant Feliu per una campanya de suport al Sàhara, i Amics del Carrer Santa Creu.
  • convenis institucionals amb: Departament d’Educació de la Generalitat en matèria de formació de persones adultes, Consell Comarcal per al transport adaptat.

Podeu llegir el resum complet del ple d'octubre aquí. Com sempre i en tots els escrits, benvinguda tota opinió, aportació o comentari.

Comentaris