23/09/2010. Quico, Santi, Estevet, amb nosaltres, sempre.

 
 

A mitjan juliol havíem de fer el sopar de fi de curs de la coalició. La mort sobtada del Quico Daban va ajornar la nostra trobada. El dia 23 de setembre, vam fer una trobada d'inici de curs, en què hi van participar en Manel Leiva, fent una mica de valoració del moment en què ens trobem, l'Àngel Merino llegint poemes de Miguel Hernández en record dels nostres companys que han mort aquest estiu, i jo mateix, fent un recordatori d'en Quico, d'en Santi i de l'Estevet. Vam cloure el recordatori amb el  "Canto a la libertad", de Labordeta.

El destí va voler que el cap de setmana anterior morís José Antonio Labordeta, l'autor d'aquest magnífic himne, i que avui mateix hagi mort el nostre company Simón Rosado, sindicalista de CCOO i militant d'ICV, com el Quico i el Santi.

La nostra primera trobada de l'any va ser un acte per fer-los sentir presents entre nosaltres, per reprendre el fil de la seva tasca.  Moltíssimes gràcies per haver compartit el vostre viatge amb nosaltres, Quico Daban, Santi Hernández i Esteve Domènech. Amb nosaltres, amb Sant Feliu, sempre.

Comentaris