Una pausa inoportuna en una setmana apassionant :-(

Fa unes setmanes que estava pendent d'una operació de genoll. Em van operar el dimecres 11/03 i la recuperació m'impedirà ser físicament a tot de llocs on hauria volgut ser. Llàstima,,,

Hauria volgut anar a la trobada amb les regidores i candidates del PSUC i d'Iniciativa que es va fer dijous passat a l'Ateneu. Una molt bona manera de començar la celebració dels 30 anys de la recuperació dels ajuntaments democràtics, un fet que des d'Iniciativa recordarem molt i de maneres molt diverses!
Hi van ser la Paquita, l'Elisabeth, la Teresa, l'Esther, la Conxita, l'Eni, la Marta, la Montserrat, la Maria, la Mercè, l'Angelina, la Vicki, la Rosi, la Susana, la Virtu i la Lídia. I no hi van poder anar la Maite, la Maria Jesús, la Núria, la Montse, la Isabel, l'Aurora, la Magda,...

Hauria volgut anar dissabte al matí a Terrassa, a la trobada de regidors i regidores d'Iniciativa per debatre i acordar mesures contra la crisi des de cadascun dels nostres ajuntaments. I a la tarda, hauria volgut ser a la manifestació dels treballadors i les treballadores contra una crisi que no hem provocat i no volem pagar pels lladres de guant blanc que l'han provocada.

Hauria volgut anar també a l'acte d'homenatge de diumenge passat a la Joana Raspall, al Centre Parroquial. Se li va lliurar el gravat d'or del Centre, per la seva impagable trajectòria a l'entitat, a Sant Feliu, i als diversos àmbits de la cultura on ha deixat petjada. De ben segur, una munió de gent la va envoltar com es mereix, i com ja es va fer en un acte d'homenatge a la primavera de 2006, i que va recollir l'Isidre Bermúdez en el seu bloc:


Més llocs on voldria anar aquest cap de setmana... Divendres, un altre cap de setmana amb una programació excel·lent al Cinebaix: una altra agradable "discusió" amb la Cèlia per decidir si aàvem a veure "The reader" o "La duda". Dissabte al matí, a Sant Boi, assemblea comarcal d'Iniciativa per decidir la política a seguir a la comarca i la nova direcció. No podré alçar la mà per votar per l'Arnau Funes, el nostre portaveu a Cornellà. Per si no el coneixeu, us enllaço amb el seu bloc.

I, ara sí, per acabar, dues coses que em perdré la setmana que ve. D'una banda, dimarts que ve a l'Ateneu, a la presentació a la ciutat d'un projecte innovador i que enllaça plenament amb la gran tradició ateneística al nostre país:: "Cap a un Ateneu del coneixement" i la presentació de la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA).

I de l'altra, una de més personal... Fa un temps, una parella de Sant Feliu a qui no tinc el gust de conèixer, em va demanar que els casés el dissabte de la setmana que ve. M'ho van demanar perquè ells a mi sí que em coneixen: justament per aquest bloc! Em va fer il·lusió i ràpidament els vaig dir que sí... però tampoc no podrà ser. De tot el que em perdré aquest març... potser és el que em sap més greu!

Comentaris

Anònim ha dit…
Ei, Jordi, que la foto de la Joana Raspall la vaig fer jo!!!

http://isidreb.wordpress.com/2006/03/23/joana-raspall/
Anònim ha dit…
Millora't, Jordiet.
Joaquim
saguantambpinces ha dit…
Ei, Jordi.
Era el lliurament del gravat d'or del Centre Parroquial, tal com diu el link que poses cap a Vilaweb.
És també aquest any el 25è de l'Escola de Teatre, però rès a veure una cosa amb l'altre.

Salut
Isidre, ahir a la nit no havia acabat l'article i em pensava que l'havia desat com esborrany...! Així he pogut enllaçar amb el teu bloc: millor!

Saguantambpinces: ja ho he corregit. Efectivament, vaig parlar dels 25 anys de l'Escola de Teatre quan no tocava. Gràcies!

Joaquim: gràcies! Espero que ben aviat pugui tornar a estar en circulació: dues o tres setmanes ja se'm fan llargues, així que si han de ser més... ggrrrrgggrrrr