Contra l'especulació urbanística, IU al capdavant: solidaritat amb l'alcalde de Seseña!

Seseña, poble de Toledo, però només a 36 km de Madrid. Massa a prop per als voltors, potser massa lluny per als vigiladors de voltors. Si mireu a la wikipedia, Seseña ha passat de 4.000 a 11.000 habitants entre 2000 i 2006. I un tal Francisco Hernando hi vol fer una urbanització de cine per a 13.500 persones, això sí, amb el seu nom. Ja seria l'últim que a sobre hi volgués posar el seu arxiconegut malnom, El Pocero.

Uff... que lluny ens queden Madrid, Toledo, el Pocero... I Marbella, i Mallorca... I l'especulació urbanística... Uff...

Seseña tenia fins al 2003 alcalde del PP. Un temps abans, una disminució sospitosa del preu del sòl (amb alcalde del PP sí... però amb competències urbanístiques de la Junta de Castilla - la Mancha, del PSOE) va portar un dels especuladors més grossos a Seseña. Va aconseguir algunes llicències d'obres, però al 2003 va guanyar les eleccions la llista d'Izquierda Unida, amb el company Manuel Fuentes al capdavant, amb una oposició frontal a la macrourbanització del Pocero. Ara, Seseña li vol parar els peus a aquest nou cacic.

El Pocero no s'ha quedat quiet: ha portat als tribunals al company alcalde de Seseña. Izquierda Unida ha iniciat una campanya de suport al nostre company per poder fer front a les despeses que corresponguin, i de les quals Manuel Fuentes en sortirà sens dubte innocent i reforçat.

El que passa a Seseña es pot seguir molt bé en un diari digital gens sospitós de ser el braç il·lustrat d'Izquierda Unida: "El economista". En el seu especial "La trama de Seseña" planteja clar i alt tot una sèrie de qüestions que fa temps que molta gent ens preguntem. Llegiu amb detall la notícia "Seseña, ¿un nuevo caso Marbella?" i també us preguntareu... de debò de debò la Junta d'Andalusia no sabia res, no s'havia assabentat, no s'ensumava res... de la corrupció immobiliària a Marbella?... de debò de debò la Junta de Castella - la Manxa no sabia res, no s'havia assabentat, no s'ensumava res... de la corrupció immobilìària a Seseña?

I tornem a les percepcions... El PSOE (governant a Sevilla i a Toledo) amb mitjans a dojo que li fabriquen una aurèola progressista en l'imaginari de molta gent, Izquierda Unida silenciada i activament apartada de la presència i el coneixement públic de molta gent... Per això, entre moltes altres coses, ens cal una nova llei electoral que reflecteixi, com a Catalunya, la pluralitat de l'esquerra real que hi ha al nostre país, sigui quin sigui per a cadascun dels lectors el país que vulgui considerar.


I això de les percepcions ja no ens queda gens gens lluny...

Comentaris