2012: per un Sant Feliu més net, ICV-EUiA unificarà els serveis de recollida d'escombraries i de neteja dels carrers.


En el ple d'ahir, i després d'una brillant intervenció, molt sòlidament construïda, de Silvestre Gilaberte en representació de la Federació d'Associacions de Veïns, vaig anunciar el compromís de la nostra coalició de no renovar el plec actual de recollida d'escombraries, desastrosament gestionat per FCC, increïblement avalat per PSC i CiU, i que acaba la seva concessió a l'estiu de 2012.

Així mateix, vaig anunciar que en el proper mandat, i així que legalment sigui possible, hi haurà una única concessió dels serveis de recollida d'escombraries i de neteja viària, com ja existia abans de la situació actual (decisió d'aquell primer govern de Vázquez, Burgui i Massagué).

Després de la meva intervenció, l'alcalde va anunciar que el proper plec de neteja viària (que també ha tingut problemes en tots aquests anys i al qual ha renunciat l'empresa adjudicatària des de 2005) només durarà fins que s'acabi l'actual concessió d'escombraries. S'obre aixì la porta, va dir l'alcalde, a una concessió conjunta.

S'acabaran aviat, doncs, 8 anys de brutícia creixent als nostres carrers: un problema enorme que els mateixos PSC i CiU van crear i que ara volen resoldre... tornant a la situació anterior a la seva arribada al govern! Roda el món i torna al Born! que diuen...

Comentaris

DenisCollis03 ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.