70 anys de l'afusellament de las 13 rosas.

Una cançó que vam tenir el goig de sentir fa prop de tres anys en un concert de Vinos Chueca a la plaça Lluís Companys, en un homenatge d'ICV-EUiA a la II República, als homes i dones que van donar la seva vida perquè avui vegem la democràcia amb tanta normalitat... que la immensa majoria de la gent ni sap ni valora el sacrifici de qui ens ho va fer possible.



Gracias, camaradas!!!

Ah! I m'avanço. Com potser sabeu, la USLA està organitzant enguany diferents activitats d'un altíssim nivell acadèmic i una intensa emotivitat entorn la guerra i la postguerra a la nostra ciutat.

En aquest cicle d'activitats, la USLA ha organitzat per als propers dies 3 i 4 d'octubre un recorregut pels escenaris de la batalla de l'Ebre. A més, es preparen activitats que sens dubte interessaran a molta gent.

Jo em vaig permetre de suggeria a la gent de l'USLA que portessin a Sant Feliu a Mossèn Hilari Reguer, monjo de Montserrat i una veu més que autoritzada per parlar sobre la situació de l'Església a la República i la Guerra. Espero que la meva petició sigui atesa!

Comentaris

Anònim ha dit…
Creus que es normal que s´hagi donat permis a la Falange a manifestar-se a Arenys de Mar el diumenge dia 13 de setembre?
Sempre que es celebra el 12 d´octubre s´autoritza la concentració feixista a Montuic i es prohibeix la antifeixista.
Tu de veritat estas d´acord?
No, no estic gens d'acord amb el fet que autoritzin una mani de falange pel mateix dia del referèndum...
No estic d'acord tampoc que siguin legals els partits que defensen el franquisme... no entenc com és que el PSOE (del PP sí...) no els aplica la llei de partits a què va donar suport...
Ara bé, si són legals (malgrat que em resulti vomitiu) i sol·liciten una mani complint tots els requiaits legals (malgrat que em resulti vomitiu), els responsables del Departament d'Interior (siguin quins siguin (ICV, PSC, o CiU) tenen l'obligació de complir les lleis (els agradin o no) i de fer-les complir.
I, si no alguna llei no m'agrada, com és el cas de la llei de partits, caldrà tenir la majoria democràtica suficient per canviar-la... Per això crec que cal anar a votar i que cal votar allò que un creu en consciència (el vot útil es redueix a la simplificació de la política en dos, que acaben estirant-se els cabells en un espectacle que cada cop interessa menys a menys gent...)
Anònim ha dit…
Acabara malament aquest diumenge !
Aixó no es una democracia.