La candidatura de la credibilitat.

De dalt a baix i d'esquerra a dreta:
- en Manel Leiva, en Joan Morejón, la Montse Montón, la Isabel Calvo i en Martí Tambo,
- jo mateix, la Lídia Muñoz, en Jaume Solé, en Luis Gómez, l'Aurora Huerga i en Josep Sanosa,
- a la fila del mig, en Ferran López, l'Eni Novell, en Josep M. Pi, la Rosi Fernández, l'Elisabeth Fernández i en Pablo Pueyo,
- en Jaume Bosch, en Manel Martínez, la Magda Torre, la Conxita Fernández i la Susana Joaquín,
- i finalment, a primera fila, la Maite Ruf, l'Àngel Merino, la Núria Rius i en Manel Macià.

És la candidatura de la gent que deia el mateix fa quatre anys que ara, de la gent que (com s'ha demostrat) va gestionar amb transparència i rigor l'Ajuntament durant 24 anys, de la gent que ha buscat i buscarà el màxim consens polític i social en les seves actuacions. Com vaig dir en un altre comentari, d'il·lusió i ganes (sobretot entre els nous candidats) n'hi ha a totes les llistes, però de coherència i credibilitat en relació a Sant Feliu, com en aquesta, en cap.

I per contrastar-ho, s'obre el debat: voleu argumentar (insisteixo: argumentar) sobre les sis candidatures que es presenten a Sant Feliu? Doncs aquí teniu l'oportunitat de fer-ho!

Comentaris

Anònim ha dit…
voleu argumentar (insisteixo: argumentar) sobre les sis candidatures que es presenten a Sant Feliu? QUE PESAO JORDI QUERIENDO COMPARAR GENTES Y CANDIDATURAS. TODOS SOMOS DE DIOS Y NOS PRESENTAMOS PARA MIRAR DE MEJORAR LA CIUDAD Y LA VIDA DE SUS GENTES. ¿POR QUÉ QUERER ARGUMENTAR (INSISTO: ARGUMENTAR) QUE SOIS MÁS MEJORES?
Voy a ir de cándido: ¿serà porqué uno vota por tres factores: la valoración personal de lo que unos y otros han dicho y hecho, las propuestas programáticas de unos y otros, y las personas que las van a llevar a cabo, y que a lo mejor hay alguien que así tendrá más elementos para decidirse? ¿O es que, porque todos y todas seamos hijos de Dios (ahí me has dado...) todos nuestros representantes son iguales? Pues "a lo mojó", no...