"Anuari 2017". Un altre gran treball de Fet a Sant Feliu!



El 20 de desembre, penúltim dimecres de l'any, va tenir lloc, per quarta vegada consecutiva, la presentació de l'"Anuari 2017", fet per la cooperativa local Fet a Sant Feliu. Aquí en teniu un petit reportatge. És un magnífic regal per a aquestes dates!

El primer anuari va ser el de 2014. En cadascuna de les publicacions, hi ha un molt bon resum de l'actualitat local mes a mes, i una excel·lent combinació de fotografies, reportatges, dades i anàlisi sobre la nostra ciutat. No hi ha res comparable a Sant Feliu i, tot i que no tinc una visió general sobre la premsa local a Catalunya, no sé si hi ha gaires pobles i ciutats que tinguin la sort que tenim a la nostra ciutat. El recomano vivament, moooolt vivament!!!

L'Anuari només es presenta, volgudament, en edició impresa, al preu de 15€. Però, per fer-ne un tastet, adjunto l'esborrany dels esborranys: la primícia que, com a prova, vam tenir els socis de la cooperativa: l'Anuari de 2013. En aquella primera prova, només per veure si la iniciativa podia tenir interès i recorregut, només hi havia l'actualitat i les fotografies de cadascun dels 12 mesos de l'any.  La valoració que en vam fer socis i sòcies va ser extraordinària, i la cooperativa s'ha bolcat en editar l'anuari any rere any.


Us suggereixo novament, per tant, que us adreceu als punts de venda de l'Anuari i el compreu. I, si no els teniu, que demaneu els dels anys 14, 15 i 16. Valen la pena i és un recull de primera mà i de primeríssima divisió del dia a dia de Sant Feliu.

Gràcies mil, al Consell rector de la cooperativa i als col·laboradors i les col·laboradores del Fet a Sant Feliu que l'han fet possible!!!

Comentaris