El blog de la Lídia: "Ampliem la plaça Lluís Companys".

Ahir, la Lídia va escriure al seu blog un article interessant i important: "Ampliem la plaça Lluís Companys"  L'il·lustra amb aquesta foto, d'un sot que aviat serà història:

Fa temps, jo també vaig escriure sobre el que hi ha darrera el mur blanc que treu el nas a la part inferior de la foto. Ara que tota la tramitació municipal ha acabat i que les obres començaran després de l'estiu, vull ratificar amb dates i dades l'esment que fa la Lídia al fet que aquest projecte tan important ha estat agafant pols en algun calaix després de l'impuls que li va donar el meu mestre en política, company i amic Àngel Merino. Aquesta és la història de la tramitació de l'ampliació de la plaça Lluís Companys:


Una història que va començar el seu debat al ple al desembre de 2002 (aviat farà quinze anys...) i ha acabat al juny de 2017. No vull fer cap comentari: la història s'explica per sí sola. Però no em puc estar de fer-me una pregunta: quants anys fa que la plaça s'hauria pogut ampliar si no hagués passat allò que ERC va definir com "la caiguda del castell"... per després fer.... què?

Comentaris