Pla de rescat social: garantir simplement els drets humans a tothom.


Aquest dissabte, al Centre Cívic les Tovalloles, tothom està convidat a participar en una jornada per conèixer què estem fent per acompanyar els ciutadans i les ciutadanes en situació econòmica, social o laboral més precària i per debatre sobre com podem millorar aquesta atenció imprescindible. A aquesta voluntat de no deixar caure cap persona o cap família en l'abisme de l'exclusió n'hi diem "pla de rescat social". Moltes entitats i persones de Sant Feliu treballen de manera conjunta i coordinada, també l'Ajuntament, però aquest treball cal que sigui conegut, valorat, analitzat i millorat.

Tenim un punt de partida: el document que va aprovar el ple en el darrer ple d'octubre. I un calendari i mètode de treball: participació per mitjà d'internet i en diferents trobades fins al mes de febrer, inicialment. Si cal prolongar el termini, es prolongarà, perquè cal escoltar totes les veus, tenir present totes les circumstàncies, optimitzar tots els recursos. La idea és aprovar definitivament el pla de rescat social durant la propera primavera. Hi ha centenars de persones a la nostra ciutat que necessiten que no mirem a un altre costat i que, quan estiren la mà esperant que hi hagi algú que l'agafi, no trobin el silenci per resposta.

Vine a les Tovalloles aquest dissabte, i informa't sobre el Pla de Rescat Social durant els propers mesos, per tal de poder implicar-te en la seva millora i contribuir a fer possible que Sant Feliu sigui, realment i sense excepcions, una ciutat per a tothom, on ningú s'hi senti a banda.

Podeu consultar aquí un resum del document inicial del Pla de Rescat. I aquí, si ho preferiu, podeu consultar el document complet.

Comentaris