Dissabte, 05/11, a les 11:00 a la Sala Ibèria: comença el procés de votació de les obres d'estiu de 2017!

Com vaig dir en aquest article de fa un mes, setembre va ser el mes de presentar les propostes, i novembre serà el mes de votar la prioritat de les propostes presentades. Serà la segona vegada que tothom ha pogut presentar propostes de millora de la ciutat i tothom podrà votar-ne les prioritats.

Les propostes presentades durant aquest setembre es donaran a conèixer dissabte que ve a la Sala Ibèria. Serà un acte similar al que es va produir el passat 16 de gener, però amb dos mesos d'anticipació. La raó és molt simple: guanyar temps, per millorar el calendari de les obres. Volem assegurar que els projectes estan aprovats a mitjans de febrer, el concurs públic per a les obres es pugui fer entre febrer i març, i l'adjudicació a l'empresa guanyadora durant el maig, perquè les obres comencin immediatament després que acabi el curs escolar, a finals de juny. Enguany, les obres no van poder començar fins al juliol i n'hi ha una (la rampa que uneix el carrer Joaquim Monmany amb l'ambulatori), que encara no està acabada.

Algunes dades que donarem dissabte:

  • se sotmetran a votació 18 propostes, 9 de l'eix "Millora de l'accessibilitat i la seguretat viària", i 9 de l'eix "Altres millores a la via pública". 
  • només es pot votar per ordinador. Qui no en tingui o no en sàpiga, cap problema: es podrà adreçar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, on només li demanaran el DNI i acompanyaran a la persona perquè voti electrònicament.
  • el resultat serà immediat i no hi haurà acte de recompte físic: les votacions es tancaran el 30 de novembre al vespre i es publicaran l'1 de desembre al matí.
Fins dissabte al matí a la Sala Ibèria!!!

Comentaris