12/11/15: avui reobre les portes el Mercat Municipal, la Plaça.









Un mercat obert el 1884 i que es remodela el 2015, un mercat que combina i posa en valor el seu passat i que es projecta amb força cap al seu futur, un mercat creat a finals del segle XIX quan els ajuntaments eren els responsables dels "abastos y aprovisionamientos" i que es concep a primers del segle XXI com una peça fonamental d'un Sant Feliu que estima el comerç i la cultura.

Han estat mesos de negociacions i treball conjunt amb els paradistes, han estat quinze setmanes de mercat tancat, ha estat la inversió de 1,6 milions d'euros del pressupost municipal, tal com vaig explicar fa poc en aquest escrit.

Construir a poc a poc un centre de Sant Feliu amb personalitat pròpia i capaç de generar molta activitat en els camps del comerç i la cultura és una voluntat clara i que s'està concretant en el conjunt d'actuacions que tenen lloc entorn del Mercat i el Palau Falguera. Ara, el Mercat és nou i té tot el futur obert per davant: una bona política de comunicació, una bona relació qualitat-preu i la bona atenció al client de sempre seran fonamentals perquè la inversió que tots els santfeliuencs i santfeliuenques hi hem fet es concreti en un mercat viu, ple i al servei de la ciutat!

Comentaris