Resum del ple de desembre de 2014.

El darrer ple de l'any va tenir dues parts diferenciades en els pocs més de noranta minuts que va durar. En la primera mitja hora, vam debatre tots els temes de gestió municipal i temàtica local. Entre aquests, cal destacar tres punts:
- la definició de les característiques dels serveis del Centre Cívic les Tovalloles i que hauran de recollir les entitats interessades dn dur-ne la gestió cívica.
- diversos aspectes relacionats amb la consolidació de la situació econòmica del complex de piscines
- l'aprovació del pla de millores dels polígons industrials de Sant Feliu, amb una inversió d'1,6 milions d'euros (amb IVA), finançats el 70% per l'Àrea Metrpolitana de BCN i el 30% per l'ajuntament.

En la segona hora, es van debatre mocions de caràcter general, que fan referència al finançament de les escoles bressol, a la política sanitària de la Generalitat, a la lluita contra la pobresa energètica i a la defensa del model comercial de Catalunya.

Podeu llegir el resum que fem des d'ICV-EUiA aquí. I el resum oficial quan s'aprovi en el proper ple de gener, el primer dels únics quatre plens abans de les properes eleccions del 24 de maig.

Comentaris