Parlem (amb tota la informació i amb calma) del cementiri.

Fa uns dies, a "La Vanguardia", va aparèixer aquesta notícia sobre el cementiri de Sant Feliu:

La notícia sorgeix pocs dies després que, durant els dies 1 i 2 de novembre, a la porta mateixa del cementiri, membres de l'AVV Roses de Llobregat van donar aquests fulls informatius a les persones que anaven a visitar les tombes de les seves persones estimades:

Diverses persones m'han preguntat què passa amb el cementiri. I com que algunes persones han generat una certa confusió en aquest tema , crec que és convenient i important que doni la meva opinió amb la màxima claredat possible.

De qui és el cementiri? De qui són les tombes?
En el full que van repartir, l'AVV Roses diu "Des de 2006, ni l'Ajuntament ni els ciutadans som els amos del cementiri". Es tracta d'una afirmació falsa: els cementiris són un servei de competència municipal obligatòria, segons estableix la Llei de bases de Règim Local, i els ajuntaments en són els titulars. Per tant, el cementiri és de l'Ajuntament, és a dir, de tota la ciutadania de Sant Feliu.

El fet que els cementiris siguin dels ajuntaments respectius no obre les portes a què cada ajuntament els gestioni com millor pugui o sàpiga: hi ha legislació de caràcter general d'obligat compliment, agradi o no a qui l'hagi de complir o de fer complir.

Hi ha una data molt important pel que fa a la legislació municipal: l'octubre de 1988, que la Generalitat va aprovar el Reglament del patrimoni dels ens locals de Catalunya. Aquest reglament estableix un canvi radical: el canvi de propietat a concessió dels béns de domini públic de propietat municipal. I això ens afecta, i molt. Dos exemples: els aparcaments i el cementiri. Les places de l'aparcament de Can Maginàs encara es van fer en règim de venda, però els de després (sota el centre cívic les Tovalloles i a Can Bertrand) s'han hagut de fer en règim de concessió a 50 anys. De la mateixa manera, els nínxols ja no eren "propietat a perpetuïtat", sinó que passen a ser en règim de concessió pels períodes que estableixi cada reglament o ordenança municipal. És a dir, per llei, els nínxols no són dels particulars, sinó de l'Ajuntament, que els dóna en concessió als particulars. Si el títol de propietat era anterior a octubre de 1988, s'entén que "perpetuïtat" vol dir 99 anys. Després de 1988, les noves concessions es poden fer, segons la llei esmentada, fins a un màxim de 50.

El reglament municipal de cementiri es va aprovar per unanimitat el febrer de 2002, i recull el canvi legislatiu que acabo d'exposar. Aquell reglament es va fer després de les importants obres de millora i ampliació del cementiri que es van fer entre 1997 i 1998, i que va impulsar i dirigir l'estimat Juan Sánchez, el regidor que llavors portava els temes de via pública i cementiri. En aquells moments, la gestió del cementiri era directa i s'informava des del mateix Ajuntament del canvi de règim del nínxol (de perpetuïtat a concessió) a les persones que feien qualsevol tramitació en relació a aquest tema. Cal dir que, en conseqüència, les ordenances fiscals d'aquell any (2002) ja preveien la concessió a 10 anys que, en aquells moments, era de 525,88€ per a un nínxol. Vull remarcar que ningú va presentar al·legacions a aquest tema, quan és ben sabut que l'AVV té el sa costum de presentar al·legacions als impostos, taxes i preus públics que creu que no són correctes.

Els serveis funeraris de Sant Feliu es van ampliar al 2006 amb la inauguració del tanatori, la gestió del qual es va adjudicar (per unanimitat) a l'empresa Pompas Fúnebres de Badalona (PFB) per a un període de 40 anys. L'equip de govern del moment (PSC+CiU) va considerar que la gestió del cementiri havia de passar de ser prestada directament per l'Ajuntament a ser externalitzada (es va acordar a l'octubre de 2010, amb l'abstenció d'ICV-EUiA i d'ERC) i es va adjudicar al febrer de 2011 a PFB (també amb el nostre vot), la mateixa empresa que gestionava el tanatori, i també per a un període de 40 anys. A partir d'aquell moment, la gestió dels nínxols i de tot el que s'hi relaciona (transmissions, canvis de noms, etc) es fa des de PFB. Però, insisteixo, el cementiri i els nínxols, són propietat de la ciutadania de Sant Feliu i, en nom seu, del seu Ajuntament. Posteriorment, ja amb el govern actual, la normativa del cementiri es va completar amb l'aprovació, a l'octubre de 2013, del reglament de cementiri que avui està en vigor, i que concreta tots els aspectes tècnics i econòmics que formen part de la concessió del cementiri a PFB.

Com s'han aprovat els preus? Són més alts, iguals o més baixos que en altres municipis?
D'acord amb el primer reglament de cementiri del 2002, com ja he exposat, aquell any es va preveure en les ordenances fiscals els preus per concessions de 5 i 10 anys, renovables fins a un màxim de 50. No va ser fins al 2013 en què, canviant les bases amb l'acord de la concessionària, es va establir el període de 20 anys amb una rebaixa del 15%. En les ordenances fiscals de l'any 2002 es va establir un primer preu de 525,88€ per a una concessió a 10 anys, que actualment és de 730€ (més 21% d'IVA, després d'un increment per part del PP quan abans el tipus era del 8%).

Els preus, per tant, han de ser coherents amb el reglament de 2002 i amb les bases del concurs públic de 2010. I només es poden modificar per dues vies: a) canviar les bases d'acord amb la concessionària, com es va fer amb la nova concessió a 20 anys, o b) rescatar la concessió si no hi ha acord amb la concessionària per a redefinir la política de preus.

La voluntat de l'Ajuntament és arribar sempre a acords amb la concessionària. En primer lloc, perquè entenem que el servei que presta PFB és molt bo (les obres de millora que ha fet a la tardor de 2014 en són una molt bona mostra). En segon lloc, perquè el rescat d'una concessió a 40 anys (de 2011 a 2051) o es fa per incompliment dels termes de la concessió (que no és el cas, pel que acabo de dir fa un moment) o per mutu acord sobre la base d'una indemnització milionària que ni tan sols ens volem plantejar.

El preu de la concessió és més alt o més baix que en altres municipis? Les comparacions es poden fer fàcilment perquè estem parlant de documents públics: les ordenances fiscals de cada ajuntament. Aquí en poso alguns exemples. En la major part d'ajuntaments, hi ha preus diferents segons l'alçada dels nínxols, cosa que no passa a Sant Feliu. La comparació és amb els nínxols del primer pis (primera columna), els anys de la concessió a més llarg termini (segona columna) i el preu per any resultant (tercera columna). Es pot veure clarament que estem en la mitjana dels municipis dels nostres voltants.

  • Sant Boi
5.323,4050106,47
  • Cornellà
1.892,552094,63
  • Roques Blanques
856,851085,69
  • L'Hospitalet
1.802,942572,12
  • Sant Feliu
1.3002065,00
  • Sant Just
1.536,422561,46
  • Esplugues
118,50259,25
  • El Prat
2.195,005043,90
  • Molins
2.136,175042,72
  • Martorell
1.989,335039,79
  • Sant Joan
1.7475034,94
  • Sant Vicenç
1.568,255031,37
Per tant, els titulars de nínxols al cementiri de Sant Feliu estan patint els mateixos canvis legislatius o fiscals que a tota Espanya, i estem en la mitjana de preus dels municipis que ens envolten. Tot i això, sóc perfectament conscient que fer un pagament d'aquesta envergadura és un pal per a moltes famílies i que respon a uns canvis legals més que discutibles. Per facilitar el pagament, es preveu el seu fraccionament sense interessos per a tothom que ho sol·liciti. Però espero que s'entengui que tots els ajuntaments ens veiem obligats a complir la legislació vigent en cada tema, i el nostre Ajuntament es veu obligat a complir les clàusules de la concessió que el propi Ajuntament va aprovar a l'octubre de 2010.

Informació i calma.
Amb aquest escrit, voldria donar informació i calma: sabem que és un tema delicat, que afecta als nostres sentiments més profunds, a les restes dels nostres éssers estimats. Per qui tingui dubtes o requereixi més informació oficial (i aquest blog personal ni pot ni vol tenir aquest paper), hem previst un servei d'informació personalitzat. Vull destacar també que, en aquests moments de dubte que es reflecteixen a la notícia de la imatge, l'empresa concessionària PFB està donant també la màxima informació i manté un tarannà de sensibilitat i flexibilitat, tot i que lògicament ha de donar les informacions de preus i calendaris que li pertoquen. Estic convençut que finalment, amb informació i amb calma, anirem donant progressivament compliment a tot: a la tranquil·litat de les famílies que tenim els nostres éssers estimats al cementiri, al compliment de les obligacions legals de l'Ajuntament i al bon servei de l'empresa concessionària en tot allò que sigui de la seva responsabilitat.

Comentaris

Jordi Casanovas ha dit…
No recordo veure en cap programa dels partits politics:

SI ENS VOTEU PRIVATITÇAREM EL CEMENTIRI.

que és el que heu fet d'amagat i d'espatlles a la ciutadania.

Pompes Funebres us paga cada any per lloiguer del cementiri + el tanatori uns 15.000 euros al any. Un enterrament té un cost aproximat d'uns 4.000 euros. Tan sols amb 4 enterraments, tene amortitzat el lloger. Sou uns mals comptables.

Les xifres que dones no és corresponen amb les que tenim.
Hola,
Com vas veure a la reunió que vam tenir dijous, ICV-EUiA no vam aprovar la gestió externa del cementiri. Ni ho portàvem, per tant, en cap programa. Es va fer amb alcaldia del PSC. Però ara compromet a aquest ajuntament i als que vindran, hi estiguem o no d'acord.
Ara que tu i els teus "Veïns" (com si els santfeliuencs i santfeliuenques de les altres candidatures no ho fóssim) us presentareu a les eleccions de maig, haureu de passar dels vostres missatges actuals del tipus "tots els partits polítics ho feu fatal", a concretar propostes en tots els temes que configuren el govern d'una ciutat. Dir "nosaltres som de Sant Feliu i estimem Sant Feliu" (aquí descobriu la sopa d'all: ves, com tothom!) és una obvietat buida de contingut. Què proposareu amb el cementiri, a part de "dir" com ho han fet tots els altres?
I digueu-ho tot i que s'entengui. Si proposeu tornar enrera l'acord de concessió (és a dir, rescatar-la), digueu: a) en base a quines raons (que es puguin defensar en un contenciós, és clar), i b) com penseu pagar la milionada que valdria si alhora voleu rebaixar l'IBI el 25%.
Espero que ho feu i aviat: per respecte a tota la gent a qui aspireu a representar.
Jordi Casanovas ha dit…
Veïns no tenim hipoteques amb ningú, volem baixar l,IBI i d'altres impostos, foragitar educadament als càrrecs nomenats a dit i no pagarem delmes del sous nostres (reduïts) a seus de BCN, i és ben cert que en cas de governar reberiem una mala heréncia vostre.

Quan es signà el pacte amb POMPES FUNEBRES amb l'equiescéncia d' ICV, haguéssiu tingut que pensar més en el vostre poble i menys amb percebre un lloguer tan minço a canvi de molt. M'explico:

En la reunió del passat dijous que fou emotiva, la senyora C. parlà que al agost havia enterrat al seu espós i digué que l'enterrament pagat a POMPES FUNEBRES DE BADALONA ( son els de la concessió a SF) li costà prop dels 5.000 euros. Quan vareu cedir l'explotació del cementiri... ¿no hagués estat possible fer-ho pactant uns preus asumibles per els santfeliuencs? Preus lógics: un enterrament "normalet" 1.200 euros, un de "luxe" 1.800 etc....

Ara resulta que aquesta gent paga a l'Ajuntament 15.000 euros a l any i d' un sol servei en cobra més de 4.000...

En fi.... quan vareu signar aquesta cessió no vareu tindre un bon dia crec. Quelcom semblant al tema CASTOR del Florentino. EL funcionari o govern que signà la devol.lució de 1.300 milions d'euros si no es podia explotar aquella plataforma s'equivocà. Tanmateix vosaltres us vareu equivocar a més petita escala. Sou uns mals gestors.

Crec sincerament que tu Jordi, CDC i els del PSC també us vareu equivocar i ara pagarem (ja estem pagant) les vostres equivocacions tots i valguem Déu que son equivocacions de molt difícil sol.lució.

Entrar al Ajuntament per Veïns no serà cosa senzilla: no tenim diners ni un partit poderós al darrera que ens dongui ajud, tan sols tenim la sort de tindre un Ajuntament que constantment fa "pifies" com aquesta del cementiri.

Serà de difícil sol.lució el tema cementiri, potser cladrà movilitzacions gegantines, o promoure boicots (el tanatori de Sant Just el tenim al costat) o ficar-nos d'acord tots els veïns i no morir-nos en 50 anys(si ens permets la broma en un tema tan seriós...)

Com que vosaltres vareu fer aquesta feina mal feta, ara el problema serà per als que vinguin al darrera vostre. Nosaltres mai haguéssim signat aquest contracte, i per supossat que mai ens haguéssim ABSTINGUT d'estar a l'oposició... ¿perquè? doncs perquè estimem al poble, no tenim hipoteques amb ningú i sabem fer numeros: Us paguen 15.000 euros en un any i tan sols per un enterrament cobren més de 4.000 eurillos. Tú que tens dates: quans enterraments es feren al 2013? Donem aquesta data si us plau en la teva resposta. Si respons.

No sou mala gent agafats d' un en un, però quan us ajunteu a vegades l' espifieu. Vareu badar signant aquest contracte Jordi; i el fet de la vostre ABSTENCIÓ no us honora. Ara els que us vinguin al darrera tindran molta feina per aquest maleit tema, el resultat de la vostre mala negociació és aquest:

un enterrament: + de 4.000 e.

un nínxol 926 e per 10 anys


Una negociació correcta hagués estat aquesta:

un enterrament de 1.200 a 1.800

un nínxol al mateix preu que al pobles veïns ( En Carrión i Leiva ens digueren que s'havien comparat amb Roques Blanques els preus)

I informar a la gent del que feieu, la qual cosa NO VAREU FER.

Que tinguis molta sort.

(Aquestes opinions han estat dites a títol personal)






Hola novament, Jordi.
Tota campanya electoral (i tu i jo ja estem en campanya) té dues components: 1) la valoració del que s'ha fet i 2) la proposta del que es farà. I això en els diversos àmbits de la vida local, no només en els que més "motiven".
La primera part tu i els teus companys de candidatura és la que feu habitualment: agafeu tres o quatre temes concrets (cementiri, ibi, butlletí i poca cosa més), dieu que tots els altres (que són només polítics al servei del seu partit) ho han fet fatal i que vosaltres (que sou veïns i no polítics (????) i penseu només en Sant Feliu (???)) dieu que ara sí que ho fareu bé.
Però després ja no feu la segona part: la de la proposta. I si ho feu, feu un titular (rebaixarem l'ibi un 25%) però no dieu com, més enllà d'algunes línies generals i poc concretes, que és el que fa tothom que sap que diu coses que després no haurà de fer. D'això se'n diu populisme, em sembla. No sou els primers ni els únics, però. A les darreres eleccions, el PP deia que, en aquest mandat, acabarien amb l'atur a Sant Feliu. El mateix: un titular sense res més viable i consistent a darrera, perquè ja sabien que no tindrien la responsabilitat de governar.
Tot això, hereu de Cal Miano, per dir que, en aquest escrit que acabes de fer, tornes a argumentar que fa quatre anys es va fer un mal acord i que tots ens vam equivocar: et quedes sempre en la primera part. I molt poques vegades entreu en la proposta.
I com que he escoltat a la vostra entrevista a Ràdio Sant Feliu que voleu guanyar ("para estar en la oposición ya estamos ahora", em sembla que va dir el Silvestre), no et pots escaquejar de la segona part, de la proposta. Te la recordo:
Si proposeu tornar enrera l'acord de concessió de la gestió del cementiri (és a dir, rescatar-la), digueu: a) en base a quines raons (que es puguin defensar en un contenciós, és clar, perquè la concessió és plenament legal i fins 2051), i b) com penseu pagar la milionada que valdria si alhora voleu rebaixar l'IBI el 25%.
Cordialment,
Jsj
Jordi Casanovas ha dit…
Tu i jo Jordi, tenim certes semblançes. Som nats a SF aproximadament al mateix any, ens diem Jordi, som alts però tenim una diferència que ens separa: estimem d'una manera diferent SF.

Jo- per dirme CASANOVAS- L'estimo amb foc, molt apassionadament. Tant, fins i tot, que em vaig enfrontar tot sol a la Policia Local perquè cometien infraccions i sancionaven a la gent per cometre aquetes mateixes infraccions. Aquesta lluita em costà fins i tot un encarament amb un caporal teu que m'amenaçà amb la VIA PENAL... aquell 1 d'agost vaig demanar ampar a al Ajuntament, via instància registrada, i encara espero resposta. Jo no lluitava per a mi, lluitava en veure les injusticies que la teva Policia Local practicava.

Nosaltres a Veïns, si entrem al Ajuntament hem ficat al nostre programa que ens rebaixarem els sous molt considerablement. Anem al Ajuntament ( si ens voten) per servir, no per enriquir-nos.

Vosaltres us pagueu uns sous mil.lionaris (per els que es paga avui en dia) i tots voleu repetir. Fins i tot (legalment) anomeneu a dit a amics per que hi entrin, amb unes despesses per les arques municipals que arriben als 600.000 euros ( politics de confiança... Rafas etc...)

La teva manera d'estimar SF difereix de la meva en que jo ho faig sense cap mena d'interes pecuniari (de fet a Càritas faig el mateix) i en que tu permets que la teva Policia Local delinqueixi, permets que al local d' ICV hi aparquin cotxes sense haver-hi gual i permets que els cotxes privats de la Policia Local circul.lin amb l' ITV caducada.

I estimes un SF ple de botigues de xinessos i no fas pas gaire per que hi vinguin botigues amb "charme" . Ara acabo de veure a la plaça de la Vil.la una gran botiga de xinos nova, allí on era a Cal Majó (oncle meu)

En fi, ara acuses a Veïns per dir-nos veïns. Se me'n refot que vosaltres a les vostres sigles i fiqueu la C de Catalunya o que els faccinerosos del PP, parlin de "populars". Tans pocs arguments tens per atacar a Veïns per Sant Feliu?

Treurem ben aviat el programa, i en llegir-lo veuràs què senzill és baixatr l' IBI un 25% en 4 anys.

Jordi, no tenim hipoteques nosaltres i no tenim que passar un 10% dels sous a Barcelona. Aquest és un altre punt que ens fa diferents. Tu dius estimar SF, però li treus diners per enviar-los (legalment) a BCN.

Vaig al Cinebaix, una bona cosa de SF, com el parcs, la fàbrica de magdalenes i el personal de la biblioteca i el Complex....

Manuel Leiva ha dit…
Bona tarda:
En la meva oopinió Jordi Casanovas, vosaltres teniu la hipoteca mes grossa de totes, perquè la vostra credibilitat és igual a zero; esteu en la obligació de reconèixer i explicar la ciutadania que heu provat d'enganyar la gent posant en un paper que el cementiri no és de Sant Feliu ni dels Santfeliuencs.
I això no és una falta de rigor ni de seriositat, com la que vàreu cometre en publicar dades errònies sobre el IBI, mesos enrere.
Això és una mentida com una casa de pagès, deliberada, indisimulada, i amb una finalitat política claríssima.
La vostra credibilitat ha estat la vostra primera víctima, perquè a la gent no se la pot tratar com si fossin idiotes, que és el que heu fet.
Manel Martínez ha dit…
La veritat és que Jordi Casanovas si ha complert una cosa que em va dir en el seu moment, que era que si no se li treia una multa a un familiar seu, que s'havia passat un semàfor en vermell, miraria de "fer-nos la vida impossible".
A partir d'aquell moment se li ha despertat l'esperit justicier.
Ja n'hi ha prou.
Jordi Casanovas ha dit…
En Josep Fontana és un gran historiador, fou professor meu i ha dirigit una magnifica HISTORIA DE ESPAÑA que recomeno sempre. Al volumen tercer, a la pagina 100 s'hi parla d'un tal ANTONIO LEIVA, que fou un militar espanyol que anà a punir a Milà als milanessos i molt especialment a les milanesses...no entraré en més detall, es diumenge i aquest bloc el llegeix canalla.

Ignoro si eN Manuel Leyva, és descendent d'aquell militar, però el que és segur és que no ferà mai una carrera tan brillant com la seva, vistos els arguments, tan pobres, que fa servir en l' escrit on acusa a VEÍNS PER SANT FELIU de no tindre credibilitat i de dir coses que no son certes.

VEÍNS PER SANT FELIU diem una cosa ben clara: L' Ajuntament ha privatitzat el cementiri per una colla d'anys. Ho ha fet d'espatlles a la gent (no ho vaig veure en el seu programa electoral) i aquest fet a costat molt car als ciutadans de SF:

un enterrament uns 4.500 e

un ninxol més car que als pobles veïns.


Li faig dues preguntes irectes al senyor Leiva:


Quant cobra aques mes?

Perquè es varen abstindre els d' ICV en el tema cementiris quan es dona l'explotació a PFB?


El tema del IBI està en un jutjat. El seu Ajuntament ja en té tres de contenciossos administratius al respecte: 3!!! no pas 1....!!!

no els hi fa vergonya?

El jutjat dirà si nosaltres mentim o si varen fer malament els numeros vostès, i si tot va bé, el seu Ajuntament tindrà que tornar diners als santfeliuencs.

Perquè nosaltres, a VEÍNS PER SANT FELIU lluitem per els santfeliuencs i volem entrar al Ajuntament per governar a favor del poble nostre, no com vostés que l'estan esquilmant.

Quan cobra aquest mes Leiva?

Contesti si us plau.


Em dic Jordi Casanovas i Saladrigas, i sóc simpatitzant de VEÍNS PER SANT FELIU.

Les meves opinions expressades ací, ho han estat fet a titol personal.
dani marsa ha dit…
Estoy en el paro, mi mujer cobra 500 euros al mes trabajando en el comedor de una escuela y yo 426. Tenemos dos hijos en edad escolar y pagamos un alquiler de 500 euros. Si es cierto que los consejales del ayuntamiento cobra 7.000 euros este mes, me siento puteado y ultrajado.
¿Que han hecho e para ganarse este sueldazo?
Jordi Casanovas ha dit…
Dani, no se d'on has tret aquestes dades dels sous del regidors, son "quasi" certes, de fet cobren més tenin en compte que al desembre tenen paga doble. Els aturats no en tenim de paga doble, oi?.

Jo parlava d'estimar SF i tu del dificil que es tirar endevant una familia a SF quan s'està al atur.

Si jo governés no pagaria sous als aturats de 426 euros i no permeteria que un alcalde d 'una ciutat com la nostre cobri al dessembre 3.950 + 3.950 + 1.800 de la corporació municipal, ignoro si aquesta paga és doble també).

En fi.... sovint sóc a Càritas, si neccesites quelcom aquest Nadal, acostat per allí, a la plaça de les palmeres de Falguera.

I si t'agrada un Ajuntament plé de càrrecs de confiança (fins i tot hi ha un "cap de protocol") i amb sous altíssims.... quan et toqui votar, pren la papereta d' ICV o de CiU....

Anònim ha dit…
Al senyor Casanoves li vull preguntar si es veitat lo que diu el regidor de seguretat. Jo segueixo de fa temps la politica local i no recordo haver sentit mai a parlar d'aquest senyor. Si ara es posa en politica perque no li van treure una multa aun familiar seu, trovo que no se li pot tenir confiança. Aquest senyor s'hauria d'explicar.
Joan.
Jordi Casanovas ha dit…
Joan, em dic Jordi Casanovas i mai he demanat a cap autoritat de treure una multa a ningú, i molt menys a un familiar meu.

Si alguna vegada m'han possat alguna multa a mi he fet un recurs i quasi sempre els he guanyat, he estat professor d'autoescola i darrerament donava els cursos de recuperació de punts al RACC.

En Manel Martinez menteix. Jo sóc el que va demostrar que la POLICIA LOCAL de SF circul.lava amb els ITV caducats, i que a la seu d' ICV s'hi estacionaven cotxes (al pati) sense estar habilitat. També vaig denunciar (amb fotos) que els treballadors de la quadrilla municipal conduïen sense portar el cinturó cordat i que la POLICIA LOCAL feia la vista grossa.

En varen fer una entrevista al Diari de Sant Feliu al Octubre del 2013 i els hi tocà els nassos. Aquest cas fou denunciat al Sindic de greuges de SF també.

Sempre he estat votant d' ERC o d' ICV i ara potser entro en politica municipal, per foragitar del Ajuntament a politics (com al Martinez) que fan de la politica un negociet i per intentar fer un SF millor, volem rebaixar els sous dels politics, l' IBI un 25% etc... i ho farem si ens voteu.

En Martinez aquest mes de dessembre cobrarà uns 7.250 eurillos bruts....a mi em semblaria bé que cobrés això d'una cia. privada, però no pas del Ajuntament.

Si vols parlar amb mi, el meu e mail és :jrdcasanovassaladrigas@gmail.com.
Manel Martínez ha dit…
Jordi Casanoves afirma "mai he demanat a cap autoritat de treure una multa a ningú, i molt menys a un familiar meu".
Doncs això és mentida. Ell hem va demanar entrevista al meu despatx i el vaig rebre, acompanyat del cap de la Policia Local, i precisament el que hem va plantejar va ser això, treure la multa a un familiar. No només això, sinó que fins que no va expirar el termini del pagament voluntari, em va fer arribar escrits en els quals, entre altres qüestions, em recordava els dies que faltaven per a què expirès aquest termini. Evidentment, els conservo. 
A l'entrevista que varem tenir li vaig plantejar que presentés un recurs si no estava d'acord amb la sanció. Ell em va respondre que no ho faria perquè efectivament el seu familiar s'havia passat el semàfor en vermell.
Repecte a la meva retribució, efectivament, aquest és l'import del sou brut que es pot consultar al web de l'Ajuntament.  Però, com tothom tinc retencions i el salari net que s'ingresa al meu compte és de 2.439,55 euros. A més, voluntáriament aporto 384 euros al meu partit per a les despeses de funcionament a Sant Feliu. Per tant a casa meva entren cada mes 2.155 euros, per una feina de set dies a la setmana i una jornada que sovint supera les 12 hores diàries. 
Jordi Casanovas ha dit…
Fer de politic a SF és una feina bonica i agraida. Tots vosaltres (els politics) voleu repetir. La part més lletja deu ser sancionar als companys, m'agradaria saber a quants POLICIES LOCALS ha sancionat (o expedientat) el Sr. Martinez per saltar-se semàfors, no fer stops o conduir els cotxes de la POLICIA LOCAL amb l' ITV caducat.

A quants? Contesti si us plau: any 2013 quants policies sancionats per aquests fets? Ni un Sr. Martinez?

Jo treballo per SF com a voluntari, com molts d'altres. Ara vaig a fer un RECAPTE D'ALIMENTS que organitça el Complex, alli hi som tota mena de gent,però cap politic del Ajuntament. Extranya absència.En Silvestre, l' Eva, en Joan i molts més hi serem.

Per aquest motiu no poc respondre a qui manteix aci. Ho faré aquesta tarda i donaré aquest tema per tancat,s fins a mi m'aburreix ja. donc

Només vull afegir que ICV de SF no aplica la lleï a tothom per igual. Fan la vista grossa "amb els seus" i amb la POLICIA LOCAL molt especialment. No els heu vist mai mal estacionats fen el café en un bar? Quí els sanciona? Jo els he denunciat i no els hi passa rés.

Semblo un "Quitjot" jo, però no ho sóc. De sempre he cercat l'igualtat de tots davant la llei. Ho he pagat car, però la gent que em coneix em respecte i saben que mai menteixo.

En Martinez no és fill del poble (crec) i no sap de quina fusta estic fet jo. No sap amb qui s'ha topat, cerco una sola cosa: l' igualtat de tots devant la llei.

Per acabar: en Martinez aquest mes de dessembre ens costarà als Santfeliuencs uns 9.500 eurillos comptant la seva SS. Tan penca? tant val? ufff.... ho dubto.

A l'hereu de cal Miano, alter ego de Jordi Casanovas,
Realment ets un cas rematadament i negativament únic. Molta gent critica a l'ajuntament per deciisions o actuacions que valora malament: res a dir. Podem prendre decisions errònies, podem decidir bé però després aplicar de forma lenta o incompleta bones decisions, podem explicar tard i en un llenguatge no prou entenedor, i és normal que tot això se'ns critiqui ara en el govern, com ho fèiem nosaltres mateixos quan estàvem a l'oposició. Un debat sobre decisions i sobre actuacions, sobre FETS és normal i desitjable.
El que fa aquest ciutadà de paraula tòxica a qui dedico aquest comentari no és debat sobre fets sinó difamació de persones. Des de fa un any i mig, a finals de març de 2013, just després de demanar-me una reunió a l'alcaldia i de negar-me a la petició que em va fer, com un nen mimat de casa bona a qui no li han fet cas, ha emprès un camí obssessiu contra la policia local (de qui no havia dit res anteriorment, que curiós), contra regidors i contra mi mateix, mofant-se de nosaltres o mentint sobre les nostres retribucions. Difama persones perquè deu ser incapaç de debatre fets o propostes. Un malíssim estil de fer política, que espero que no sigui el de la candidatura de Veïns per Sant Feliu, a la que va representar no fa gaire a Ràdio Sant Feliu.
Estic convençut que cal ser respectuós en tot amb qui discrepa sobre fets però respecta les persones, i que cal ser dur, molt dur, amb qui obssessivament i irrespectuosament difama i es mofa de ciutadans democràticament escollits a qui només vol fer mal.
A tipus així no els en penso passar ni una.
javier frias ha dit…
Bona nit.

Jordi un debat? Aixo no no has fet en molt de temps, a vegades el refuses davant d`anonims (respectable i entendible) i d`altres et limites a no contestar.

Per exemple fa mes de 6 mesos davant de faltes de respecte del teu equip i difamacions deies que nomes eren xarxes socials que no ens no prenguessim malament... avui no penses pasear ni una... debem estar en preeleccions. Per cert des del teu equipo encara es diu que jo soc així pelos containers de davant de casa o ja hi ha noves Excuses?

O per exemple no has reconegut que una de les teves deries era privatitzar el camp de futbol de la rambla... es mentida?

O fa mes de 7 meses deies que la normativa de gossos era incoherent i s`havia de canviar pero encara no s`ha fet res...

I per cert encara no has arreglat el errores matemáticas del pressupost... no no vols fer per no reconeixer un error?

Podría seguir pero no se si val la pena perque dubto que contestis
Jordi Casanovas ha dit…
Et prenc la paraula, beneït batlle casteller, intoxicacions jo?

Fa un any i mitg aproximadament, veins del carres Torras i Bages en digueren que davant de la seu d' ICV i havia un gual, d'una finca que pertanyia a un tinent d'alcalde teu que tenia pàrking subterrani i que NO PAGAVA GUAL.

A la dolça Anglaterra que resta anclada dintre del mar, si un ministre té una senyora de fer feines sense assegurar dimiteix. A SF el govern d' ICV fa la vita grossa amb els seus i ara t'ho demostraré:

Veuràs per què dic això, i ara esmentaré un nom d'una regidora eficient.

Vaig denunciar aquest fet a la Carme Mascarell, li vaig dir que feia vergonya que una tinent d'alcalde del seu grup tingués a sota del seu llit un parking ilegal, doncs no havia rebaixat l' acera i no hi havia placa de gual, o sia que no pagava impostos... però com que era regidora i no erem a Anglaterra....

Pocs dies després en aquell parking, (que està davant de la seu d' ICV) hi aparagué una llustrosa placa de Gual, però aquesta placa no gossa amagar la realitat, la seva numeració no enganya ningú, és de recent creació, i aquell edifici fa moltíssims anys que s'alcà desafiant cap el cel.

Ningú dimití,no cesares ningú, deuries estar molt ocupat cobrant dietes tu.Ccap article al teu Butlletí Municipal i tu feres la vista grossa altre cop. Al teu democràtic Ajuntament tothom badà, tothom callà i els teus serveis d'inspecció negligiren i tu... doncs tu també.

No és de rebut fe pagar guals a gent senzilleta i no fer pagar guals a Tinents d'alcalde del teu consistori. I ara diré una d'aquelles coses que no t'agraden:

MANS NETES?


En un país anglosaxó, aquell Tinent d' alcalde hagués esta cesat, o hagués dimitit alegant "causes d'indole privada i personal"

Tu no vares fer res i no pots alegar desconeixement dels fets, el gual està davant dels teus nassos, a la seu d' ICV.

N'estic fart de que t'emplenis la boca tot parlant d' igualtat.

El me fill arrancà uns segons abans i el multares.

Els teus Policies Locals es salten continuament STOPS i no els multes ni els hi treus punts del carnet.

Els teus regidors no paguen guals i no piules.

Les Brigades Municipals continuent conduïnt moltes vegades ilegalment i no els atures i els multes o manes multar.

Els teus Policies Locals condueixen vehicles amb ITV caducat i no els multes o ceses.Tu mires cap un altre banda.

A la seu d' ICV mesos i mesos vehicles aparcats alegalment i ilegalment i no dius res, ningú dimiteix, ningú és cesat, i la teva eficeent regidora Muñoz m'envia una carta (que guardo) tot dient que alló només passà un sol dia, i que s'hi aparcà alli perquè eren festes... Que no s'hi veu?

Tu no pots parlar a SF d' igualtat social. a

Ampares a gent que comet faltes administratives però com que tenen el teu carnet o son del teu equip de govern...

Per ser batlle cal tindre c... i si pesques un tinent d'alcalde amb un gual ilegal: AL CARRER noia...que t'has pensat?!!!

Tu has demostrat tindre "poder" per multar a pizzeros de 19 anys, però no pas a gent del teu entorn que ha fet DELICTES I FALTES ADMINISTRATIVES que farien enrogir a qualsevol batlle britànic...

No et fa vergonya fer de batlle?

Encara espero que em diguis a quants Policies Local has sancionat per saltarse STOPS al 2013.

Que passis un bon dia.

Escàndols com aquest de gent del teu Ajuntament en conec un o dos més. Ja t'els explicaré més endavant o els publicitaré al DIARI DE SANT FELIU, ara fa fred, esperem la primavera.

Jordi, ara em diràs que allí no li calia placa de gual.... doncssino li calia... perquè hi és ara? O que no ho sabies....et recordo la seva ubicació. Davant la seu d' ICV.

M'agrada el "motiu" de casa meva, i no me'n amago. Aquesta és l' història de CAL MIANO: tenia un besavi que és deia Mariano... i a casa quedà el motiu de Cal Miano. N'estic ufanós de ser de SF, m'estimo la ciutat, no li trec diners ni amago petites corrupteles d'altres
Jordi Casanovas ha dit…
Demano disculpes al batlle per la meva desafortunada frase d'ahir:

No et fa vergonya fer de batlle?

Fer d' alcalde és una feina maca si es fa bé. I ell ho intenta, si ho aconsegueix o no, ja és un altre història.

Li continuo demanant explicacions públiques al cas dels guals de la seu d' ICV i d'enfront de la seva seu, on durant anys i anys hi rau una parking subterrani on fins fa ben poc no s'hi havia ficat una placa de gual. A la finca en qüestió i viu, de sempre una Tinent d'alcalde i a la seu d' ICV, si varen veure sovints, cotxes, remolcs i una vespa color taronja aparcada. Avui ja no se n'hi veuen, proba feacient de que la meva denúncia era fundada.

Trobo aquest "tracte" de favor poc adient.

Aquest és el quit del meu enforntament amb l' alcaldia: els acuso de ser molt punyents amb jovenetes pizzeros de 19 anys (el cas del meu fill) i de fer la vista grossa amb el local d' ICV i la finca particular d'un tinent d'alcalde, o amb els treballadors -es de les Brigades Municipals.

Jo mai he demanat que es retirés cap multa al meu fill. Els hi deia:

Que el meu fill pagui, però la vostra policia també i si no paga la policia, que el meu fill no pagui tampoc... punyeta!. Tots igual davant la llei.

Sospito que aquest batlle no creu del tot amb l'igualtat de tots davant la llei, i si hi creu que presenti proves:

- Multa al edifici d' ICV per tindre cotxes aparcats i no tindre gual.

- Multa i pérdua de punts als policies seus, infractors (un fotimer.

- Multa al edifici d'enfront la seu d' ICV per els anys que ha tingut un parking alegal.

Li torno a demanar disculpes per la desafortunada pregunta d'ahir i li demano que expliqui el perquè del tracte de favor a la gent del Ajuntament, sian politics, afiliats o treballadors.






Anònim ha dit…
Senyor Casanoves, pel que dedueixo, el seu fill va fer una infracció de trànsit, la policia local li va posar una multa, vostè va demanar al regidor i a l'alcalde que l'hi treiessin i al final no l'hi van treure.
També dedueixo que llavors, potser per ressentiment, va començar una campanya contra la policia local, contra el regidor i l'alcalde i contra el seu partit. Com si abans de la multa del seu fill no hi haguessin problemes amb guals o amb policies.
Coincideixo amb vostè que l'ajuntament deixa molt per desitjar, però una persona que actua com em sembla que vostè ha actuat no em mereix cap confiança.
I em sap greu, perque crec que a Sant Feliu li fa falta un canvi, però amb gent preparada, no amb gent ressentida.
Joan
Anònim ha dit…
Jordi, de vegades feu cagades i de vegades encerteu, crec que mes aquestes segones, i per aixo us recolzare a tu i al teu equip, per primera vegada.
El que te mes merit pero, es haver de tractar amb segons quines actituts de segons quins elements sense enviarlos al la m...
Molta força i molt d'anim.

P. Gracia
Joan,
Potser sí que Sant Feliu necessita algun canvi, com tot el país i l'Estat en el seu conjunt. Però un canvi a millor, no amb gent com el Casanoves, incapaços de fer i d'argumentar sòlidament propostes, i que només saben repetir el seu greuge particular, el que els converteix, com tu o vostè diu, en gent ressentida. Un canvi a millor es fa sobre la presentació i debat de propostes i de les vies per ferés efectives, i això malauradament és molt absent en el debat polític local i també general.
P. Gracia,
Gràcies per expressar el teu primer suport a aquesta gent que, agraeixo també que ho reconeguis, fem més encerts que cagades. I pel que fa a engegar algú a la ema, no creguis que no me'n falten ganes... però ara com ara no ho puc fer!
Casanovas,
No,no em fa gens de vergonya ser alcalde de Sant Feliu. Tot, tot, tot el contrari: un orgull que no em cap a la pell. I tampoc em fa vergonya ni cessaré cap dels regidors i regidores que governen aquesta ciutat teva i meva. Amb els seus i meus errors, amb els seus i meus retards i dubtes, estan fent una feina que, no te'n càpiga cap cap dubte, té un gran reconeixwmwnt ciutadà (a part de recalcitrants com tu) i tindrà ben aviat un gran reconeixement electoral. Espero que t'hi acabis presentant tu també per veure quin és el teu gran reconeixement electoral, ara que els de Podemos volen anar amb vosaltres, segons sembla.
Frías,
En el moment en què estem, a cinc mesos d'eleccions, debats estèrils no tenen gaire interès per a mi. Per exemple, en murs de facebook que no m'interessen, per exemple, amb persones que no tenen cap intenció d'elaborar i defensar propostes, sinó de continuar donant voltes i més voltes al que consideren el seu greuge personal.
En tot cas, és curiós veure com en un escrit sobre el cementiri, hem acabant parlant de la multa del fill del senyor Casanovas, que no m'ha contestat encara sobre la meva pregunta des del principi: en el seu programa electoral, proposaran el rescat de la concessió de PFB? I com pensen pagar el rescat?
Jordi Casanovas ha dit…
Benvolgut batlle imputat: A Veïns estem el.laborant el programa, pas a pas, democràticament. S' Hi inclouran propostes meves. Vos encara no les coneixeu doncs no les hem fet publiques.

He estudiat historia, amb el Josep Fontana, el Quim Nadal, en Ruiz Doménech. I no sóc un endeví, però sospito que quan es parli de l' història local de SF, diran que el tándem que va canviar la fisonomia del poble fou el que feren en Cesc Baltasar i en Jaume
Bosch. Després vingueren uns alcales no gaire significatius i tu passaràs a la nostre petita història local per haver estat el primer batlle imputat i per que et varen presentar, tres denúncies per el tema del IBI, que segurament perderàs.

A mi m'agradaria ser batlle, i no ho seré mai. Tu ho has estat, però no comprenc com has pogut caure en el parany de que un insignificant ciutadà com jo, et denunciés conductes alegals de dintre del teu Ajuntament i no fessis rés. No et fa vergonya? Tenus un Tinent d' Alcalde que ha fet trampes amb un gual i se t'en refot...!!!

Crec que si que em presentaré amb Veïns, i si treiem menys vots que ICV. no vol dir re´s.

A Espanya (una país veí) els del PP treuen més vots que els d' Izquierda Unida i això no vol dir rés. Sospito que son més demócrates els de IU que no pas els del PP.

VEINS PER SANT FELIU no tenim mitjants, ni podem treure patums a fer mitings, coms els que vosaltres treureu. No podrem engalanar el poble amb banderoles multicolors, però tenim la raó. I et puc ben asegurar que si un regidor de VEÍNS PER SANT FELIU fa trampes o aparca el seu cotxe indegudament, el multarem. No farem com tu, que mires cap un altre lloc i t'emplenes la boca parlant de justícia. QUINA BARRA QUE TENS !!!

I continuotinuo esperant respostes a les meves preguntes:

HAS PESCAT A UN TINENT D'ALCALDE FEM TRAMPES. jo ho vaig denunciar a una regidora de CiU. QUE PENSES FER?
Jordi Casanovas ha dit…
El tema del cementiri el vareu enmerdar els politics del PSC, ICV i CiU.

Si nosaltres haguéssim governat aleshores, mai haguéssim permés que Pompas Funebres es quedés amb l' explotació del cementiri i del tanatori per 15.000 miserables euros al any.

Avui mateix, el millor Tinent d' Alcalde que tens, en Carrión, ens ha dit que a SF passen per el tanatori uns 185 difunts cada any. El preu mitjà d'un servei és de 4.000 euros.Si saps multiplicar resulta que d'aquets enterraments es treuen bruts uns 740.000 euros.

Restali els 15.000 que us paguen. En queden 725.000 euros.

Hi treballen 8 persones, hem contat, fiquem que de sou mitg cobrin 2.000 euros i una càrrega social del 25%, aixó son uns 280.000 euros de sous.

Resta aixó dels 725.000, i donen 445.000 euros de guanys, fiquem que si gasten cada any 50.000 euros fent obres, resulta que l' explotació del cementiri els hi comporta uns 400.000 euros al any.

Heu fet un mal negoci, doncs heu consentit que es cobrin uns preus abusius per els ninxols.

I ara ens dius: que farem nosaltres quan governem?

Doncs el primer, fer una bona AUDITORIA externa, per veure totes les trampes que potser heu fet ( ¿500.000 euros en manteniment de zones industrials, al 2013?),parlarem amb POMPAS FUNEBRES de BADALONA, amb un, dos o tres advocats al costat i intentarem rebaixar el que ara cobren per els entarraments i els ninxols, i fins i tot demanarem ajud a l' oposició (per fer pinya) per intentar sol.lucionar, el merder, en el que JSJ (el primer batlle imputat de la democràcia a SF) ens va ficar, en abstindres, quan tenia que cridar ben fort: NOOOO!!! AIXÒ ÉS UBN MAL NEGOCI PER EL POBLE...!!!!

(AQUESTES AFIRMACIONS HAN ESTAT FETES EN NOM PARTICULAR MEU)


(crec he contestat, ara fes-ho tu, anguila, amb el tema del parking alegal d'un tinent d'alcalde teu)
Casanovas,
Ets un maleducat i un impresentable. Perdre temps amb gent com tu és malgastar-lo inútilment. Tots dos tenim coses millors a fer.
Com li vaig dir a un altre que tenia moltes més ganes de desacreditar a l'alcalde que de treballar per Sant Feliu, bon vent i barca nova.
I si vols debatre amb mi, cap problema: però en els debats públics que hi haurà en els propers mesos. Friso perquè arribi el moment..........
Jordi Casanovas ha dit…
maleducat,impresentable....

El Gral Franco deia de l'oposició que eren uns "masons."

L' Stalin del Trotski que era un "porc contrarevolucionari"

i tu m,insultes, no dones respostes a les meves questions

Vulguis o no vulguis, tu ets el meu batlle i jo un ciutadà que ha denunciat uns fets, que a qualsevol país democràtic, del nostre entorn, haguéssin estat motiu d'escàndol i de dimissions.

El meu batlle INSULTA, no investiga les irregularitats del seu entorn.

Maco el teu tarannà. Però en el fons del teu cor (eurocomunista?) saps que tu passaràs a l' història, com el primer batlle imputat de SF.Rés a veure amb el tandem aquell que guanyà per majoria absoluta després de gobernar (Baltasar-Bosch)

I mira per on, aquest impresentable de Casanovas, d'això,d'aquest judici teu a Sabadell, et creu in.nocent (i no és el primer cop que ho diu)

Jordi, jo cerco l' igualtat de tots (i totes) davant la lleï. Sempre ho he fet. Tu ara lluites per salvar el teu coll d'un judici absurd, i no tens nassos per encarar-te a regidors (teus) que tenen parkings irregulars.Petites faltes, és cert, però no pots "fardar" de mans netes en no fer rés.

I insultes al ciutadà que t'ho fa saber. Enhorabona.

Que siguis feliç.
Casanovas,
Dius en un comentari més amunt: "Jo mai he demanat que es retirés cap multa al meu fill."
Llavors, la reunió que em vas demanar amb caràcter d'urgència i que vam tenir tu i jo al meu despatx el dia 20 de març de 2013, per què me la vas demanar? I per què era tan urgent aquell dia? I per què no me l'havies demanat abans?
Jordi Casanovas ha dit…
Jordi, abans de continuar parlant tu i jo, tindries que demanar-me disculpes per els insults que ahir al vespre, vares ficar ací.

Aleshores, jo que sóc amable, et recordaré les fotografies que et vaig mostrar al teu despatx, on s'hi veien a treballadors de les BRIGADES MUNICIPALS, conduint sense el cinturó cordat.

Cal que em responguis també a les meves preguntes, ¿quê penses fer en pescar a un Tinent d' Alcalde fen trampes en un gual particular?

Espero les teves disculpes i la teva resposta, després et refrescaré la memòria.....
A qui encara segueix aquesta mena de culebrot amb l'hereu de cal Miano, i per tancar aquest tema, per part meva.
1) la data clau, el Dia D, és el 7 de març de 2013 quan, com ha dit, el Sr. Casanovas, la policia local va multar al seu fill.
2) abans del Dia D, aquest senyor mai m'havia demanat una reunió per ensenyar-me fotos de treballadors municipals sense cinturó de seguretat.
3) abans del Dia D, no em consta que aquest senyor fes cap tipus de campanya o denúncia pública en relació a la policia local,
4) tot canvia després del Dia D. Aquell dia, li van venir moltes ganes d'ensenyar fotografies del que ell diu "ciutat policial". Primer, va demanar reunió al regidor Manel Martínez.
5) D+5. El dia 12 de març, el regidor el va rebre. En cap cas, diu el Sr. Casanovas, per demanar que retirés la multa al seu fill. No. Va demanar la reunió per ensenyar fotografies de gent sense cinturó. Un problema cabdal de la nostra ciutat, que va aparèixer sobtadament a partir del Dia D. No devien parlar del tema, però, per si de cas, Manel Martínez li va dir que no retiraria la multa del seu fill.
6) Llavors li van venir moltes ganes d'ensenyar-me fotografies, i em va demanar a mi una reunió urgent.
7) D+13. El dia 20 de març, jo el vaig rebre. Segons diu ell, no per demanar-me la retirada de la multa en qüestió. Em va demanar reunió urgent, segons ell, per exposar-me els greus problemes de funcionament municipal que van aparèixer sobtadament a Sant Feliu, ves quina casualitat, el Dia D. Jo, per si de cas, també li vaig dir que no retiraria la multa.
8) A partir d'aquell dia, l'hereu de cal Miano devia creure que, per a la tasca suprema de la salvació de Sant Feliu de les mans dels malignes, havia d'adoptar el paper de l'heroi de Cal Miano.
i 9) La resta de la història és prou coneguda per qui ha anat seguint els seus "escrits". Reitero que, pel bé de la ciutat que a ell i a mi ens acull, la seva candidatura de Veïns plantegi temes i propostes de més volada.
Bon Nadal i Millor 2015 a tothom!!!!
Jordi Casanovas ha dit…
TINC AMICS A SOPAR A CASA. EL BATLLE IMPUTAT MENTEIX. DEMÀ LI CONTESTO (NOMÉS PER SOBRE) DONCS ELL NO CONTESTA A LES MEVES PREGUNTES.

MAI HE DEMANAT QUE RETIRES CAP MULTA A NINGU, NI TAN SOLS VAIG FER RECURS
Jordi Casanovas ha dit…
Ahir a casa sopàrem set amics. tres parelels i un que mai en tindrà de parella doncs encara és un Don Juan.

Vi de volada, el que treballa a la Diputació (alt càrrec) portà un nadalenc VEGA SICILIA.

Es parlà de l' Ada Colau: "Ës una tocacollons, no vol cap coalició amb partits que tinguin imputats en les seves llistes, el Prat dificulta l' operació amb ella"

També d'aquell bonic PSUC del 75. Un de nosaltres havia estat gerent d' Ajuntament i ens féu riure amb anécdotes del C: "Tenia un rotllet al Waldem... quan ell sortia i anava en "D" del Ajuntament del Hospitalet"

Jo vaig treure la meva darrera discussió amb el JSJ i no estaven al cas. Digueren:

"El que li toca els nassos és el lloc on es produeix la discussió. Al seu blog. Allí en Jaume B i pot treur-hi el nas... i d'altres també" I no queda gaire bonic que tot un batlle es "rebaixi" a discutir un assumpte tan petit amb un ciutadà com tu

Una de les que seien a taula digué:

"Doncs jo aquest mati he vist un cotxe de policia aparcat en un gual. I els dos policies estaven esmorçant al bar d' enfront.."

Nosaltres 7 som amics de sempre, el que treballa a la Diputació digué:

"Al JSJ li acabem d'emcolomar a la Tobau altre cop... ji ji ji..."

I el sopar continuá fins molt tard.


------

Jordi, passo de discutir més amb tu. Saps de sobre que al teu despaitx jo et vaig dir que havia presentat a registre fotos i un escrit denunciant que les BRIGADES LOCALS conduien sense el cinturó cordat i que no els hi passava rés de res. I que al meu fill si. Et vaig demanar una cosa: QUE TOTHOM PAGUES. No tan solsel més feble. I tu et vares enrotllar amb no se qué de la SEGURETAT EN EL TREBALL i de que feries una circular interna perquè no passés més. Però no els vares treure punts del carnet, i jo et presentava fotocopia de l' instancia i de los fotos on es veia clarament que conduïen sense el cinturó cordat.

Jo mai he demanat que treguéssin cap multa a ningú. Si ho hagués fet hauria presentat un recurs i no el vaig fer, si el vaig fer: on està?

Que passis un BON NADAL, jo sóc una persona cabal i no menteixo. Mai ho he fet, tan sols una vegada al Srevei Militar. Et recomano un bon llibre sobre SF que he escrit: PIANISTES. La Maria o el Merino el tenen, que te'l passin
Anònim ha dit…
Ya era hora, nen de casa bona que no te has salido con la tuya. Además, cuando te leo, mea burro. Sobre todo cuando desprecias a los que no son indepes como tú y hemos leído tus comentarios racistas en el Fet a Sant Feliu.
Unknown ha dit…
Després de llegir aquesta frase escrita pel nostre imputat batlle (uns comentaris més amunt en aquesta mateixa entrada): "Com li vaig dir a un altre que tenia moltes més ganes de desacreditar a l'alcalde que de treballar per Sant Feliu, bon vent i barca nova."

I per al·lusions, "un altre" i "bon vent i barca nova", (la part de desacreditar a l'alcalde no es creu pas que vagi per l'equip de La Crítica ("constructiva"), ja que en San José es desacredita solet en nombroses ocasions, sense que aquells que tenen la bona intenció de contribuir a la millora santfeliuenca hagin de fer gran cosa).

Dit això i amb l'esperit "constructiu" de La Crítica ("constructiva"), es plantegen una sèrie de qüestions que esperem i desitgem que el nostre imputat batlle, el San Jo, es dignifiqui a respondre.

1. Si vostè no va tenir inconvenient en expedientar i sancionar 3 persones de la brigada municipal, (1 d'elles el va denunciar i la justícia va determinar que la sanció fou deliberadament exagerada reduint la sanció a la sisena part del que vostè va imposar), com és que si un ciutadà li presenta proves, com vostè mateix ha reconegut, on es poden comprovar les infraccions comeses per diferents serveis municipals, no s'aplica la justa sanció corresponent a les infraccions comeses? (tampoc cal que es passi sancionant com en altres ocasions, tot a l'abast de tothom, i la justícia igual per tothom, no?)

2. Com pot justificar el no sancionar als infractors de les lleis i normatives vigents quan existeixen proves fefaents de les infraccions (delictes)?

3. Ja li sembla bé que els ciutadans puguin pensar que qui té un fill a qui han multat, (i a qui vostè cataloga de maleducat i impresentable) no fa falta que col·labori i participi amb el nostre Ajuntament perquè ni alcalde ni regidors faran res, més enllà de reunir-se amb ell per justificar no se sap el què

4. Què ha fet l'Ajuntament arran de les proves presentades en les diverses reunions celebrades?

5. I ja que l'entrada parlava de cementiris, no li sembla Sr. San José que vostè està cavant la seva pròpia tomba palada a palada?

Com deu estar gaudint d'unes "merescudes" vacances nadalenques, aprofitem per desitjar-li unes bones festes (lo cortés no quita lo valiente).

Tot esperant que es dignifiqui a contestar aquest comentari, (ha estat vostè mateix qui ha fet que La Crítica ("constructiva") es donés per al·ludida)

Bones festes!


La Crítica ("constructiva")
@: xsantfeliu@gmail.com
Blog: http://xsantfeliu.blogspot.com
Twitter: @LaCriticaSF
Jordi Casanovas ha dit…
Sóc el ciutadà "impresentable i maleducat" segons el batlle imputat i torno a dir (i ja per darrera vegada) que jo em vaig reunir amb els Socialistes (Rañé i Borrell), el Síndic de Greuges i en JSJ per demanar-lis el sigüent:

"He enxampat a funcionaris municipals fent faltes i he presentat la denuncia al JSJ i no passa rés. Al meu fill per una falta el multen, ells també en fan de faltes i no son sancionats. On rau l igualtat i la justícia?"

Mai vaig demanar de treure cap multa a ningú, ni tan sols varem presentar un recurs.

En JSJ no diu la veritat en dir que jo li vaig demanar de "treure una multa". M'hagués fet vergonya demanar-li això, tinc una trajectòria jo.
Jordi Casanovas ha dit…
Quan passaren tots aquests fets, efectivament que em vaig reunir amb el tinet d' Alcalde Martinez i el batlle, però mai els hi vaig demanar que retiressin una multa a ningú.

Afortunadament abans de reunir-me amb ells vaig reunirme amb l' Ortega del PP, en Ridau i Borrell del PSC i el Sindic de Greuges de SF i la tesis sempre fou la mateixa: Tots iguals davant la llei, finns hi tot els de la POLICIA LOCAL i els de les BRIGADES LOCALS.Ells en podran donar fe de la meva demanda de justicia igualitaria per a tothom.

Davant el no fer rés del alcalde, vaig engegar una petita campanya al FACE i fins hi tot vaig estar entrevistat per el DIARI DE SANT FELIU i la tesis sempre era la mateixa: IGUALTAT DAVAN LA LLEI.

Vaig arribar a escriure fins i tot al Jaume Bosch, que em va respondre.

Menteix qui digui que aquella campanya es féu perquè fos treta una multa de 100 eurillos....aquella campanya es féu perquè vaig veure clar que el batlle només feia pagar multes als més febles i feia la vista grossa amb els seus.
No sou els unics als que l'alcalde ha enviat amb bon vent i barca nova, nomes per dir el mateix que algun cop tots hem vist que aquest alcalde no sap sumar decimals... per desgracia no teniu l'exclusiva d'haver estat engegats a dida per l'alcalde.

es el que te tenir un alcalde que es desacredita sol