15/05/2014, 19:00. Eleccions europees: acte electoral a la plaça de la Salut. Vota Iniciativa-Esquerra Unida!!!

Abans, des de les cinc, hi tindrem una parada informativa. A l'endemà, divendres 16/05, tindrem una parada informativa al barri Falguera.

En els actes i en les parades informatives amb dos grans objectius:
  1. Combatre l'abstenció: convèncer al màxim de la gent de la importància d'anar a votar. Repetir fins a l'extenuació que votar potser serveix de poc, però no votar no serveix de res.
  2. Combatre la resignació: convèncer al màxim de gent que una altra Europa i una altra societat són possibles, que hi ha altres polítiques econòmiques alternatives a l'acumulació de la riquesa en mans d'uns pocs amb la conformitat, a casa nostra, de PP, CiU i PSOE, que a Europa és on principalment es debat sobre drets socials i laborals, sobre igualtat d'oportunitats, sobre democràcia econòmica i justícia social. Poca broma: Europa té el poder de corregir les polítiques més retrògrades del PP, com s'ha vist amb el reconeixement europeu a la lluita i els plantejaments de la PAH i veurem properament amb el reconeixement al dret de les dones a decidir sobre la seva maternitat. 
Com sempre dic, quan estan en joc els nostres drets i la nostra dignitat, no podem votar a qui ens els qüestiona, a qui ens els retalla: jo votaré Iniciativa - Esquerra Unida simplement en defensa pròpia, en defensa del que ens propi, nostre: la lluita per una societat que sigui capaç de generar riquesa de manera sostenible, que sigui capaç de distribuir-la de manera justa i que sigui capaç de permetre que cada persona pugui tirar endavant el seu projecte de vida.

Comentaris