Resum del ple de març de 2014.

Foto d'en Marc Rius al Fet a Sant Feliu (per cert, ja te n'has fet soci o sòcia?

El ple de març va tenir dos components destacats. D'una banda, la convocatòria prèvia d'una concentració a la plaça de la Vila de la comissió ciutadana de l'IBI. De l'altra, i per a mi d'un enorme valor personal i ciutadà, l'aprovació per unanimitat de la concessió de la Medalla de la Ciutat al professor, poeta, activista cívic i cultural Agustí Vilar i Martínez (i amic personal meu des dels set anys, quan anàvem a la mateixa classe dels Padres). Aquesta confluència dels dos components es reflecteix bé en aquesta imatge que resumeix el més destacable del ple.

Però el ple va tenir un tercer tema destacable: la presentació d'al·legacions contra el Plan de inversiones en transporte, vivienda e infraestructuras (PITVI) 2012-2024, elaborat pel Ministeri de Foment i sotmès a exposició pública, perquè no diu res del soterrament de les vies al seu pas per Sant Feliu. A més, aquest era un compromís verbal que el Ministeri havia assumit en reunions tant amb la Generalitat com amb l'Ajuntament.

Podeu descarregar-vos el resum del ple que fem el grup municipal d'ICV-EUiA-ISF aquí (4 pàgines). Si voleu l'acta oficial completa del ple, la podeu descarregar també aquí (45 pàgines). 

Comentaris