16/01/14: Acte públic d'ICV-EUiA sobre la consulta del 9 de novembre.

El dia 16 de gener hi haurà sessió plenària al Parlament de Catalunya. S'hi debatrà la proposta de demanar al Congrés dels Diputats la transferència a la Generalitat de la possibilitat de realització de consultes. Serà un dia en què els ulls de molta gent estaran posats en el Parlament i en els diferents noticiaris del dia.

Aquella mateixa tarda, dues persones de les que hauran estat presents al matí al Parlament, seran presents en un acte públic a la nostra ciutat: el nostre conciutadà Jaume Bosch, i la coordinadora nacional d'ICV, la companya Dolors Camats. Al mateix dia i a Sant Feliu, informaran del que hagi passat al Parlament i explicaran el posicionament de la nostra coalició sobre la consulta i els escenaris que hi han de portar. Els acompanyarà el company Toni Salado, d'Esquerra Unida i Alternativa, una persona clau en haver aconseguit el suport d'Izquierda Unida per al dret a decidir.

Serà un acte important, el primer acte polític públic a Sant Feliu en un any que serà d'una gran intensitat política. Un acte públic obert a tothom, obert a tu. T'hi esperem!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Me da un poco de pena la posición de Iniciativa per Catalunya. Además traer a los dos soberanistas que podrían presentarse por ERC sin que nadie notase cambio alguno (Bosch -y además pancatalanista- y Camats) al acto es marcar el territorio de manera muy explícita. Es una pena que aquello de "Catalunya un sol pobla" se haya traducido en toma el dinero y corre para separarte del trabajador madrileño, asturiano, andaluz, manchego. Quién ha visto y quién ve a la izquierda catalana hablando de derechos nacionales.