Resum del ple de febrer de 2013.

Magnífica actuació de gospel amb motiu del Dia de la Dona (diumenge, 10 de març de 2013)
A l'inici del ple de febrer, el ple va aprovar per unanimitat l'adhesió al Manifest unitari del Dia de la Dona, a molts pocs dies de la commemoració del 8 de Març.

El ple va debatre altres mocions: en defensa de les pensions, de suport a la cimera social, de suport als col·lectius afectats per retallades, etc. A destacar-ne dues: una, proposada pel Consell Solidari de Sant Feliu, pel qual es posa el nom de Plaça de la Solidaritat a una nova plaça que properament s'obrirà al barri Roses Castellbell, i una altra, d'ICV-EUiA-ISF per a l'aprovació d'una llei de mínim vital per a les persones, que ha de comportar una revisió de l'actual renda mínima d'inserció i establir mesures de garantia dels drets a l'alimentació i a l'habitatge.

La resta de punts del ple es va aprovar gairebé per unanimitat. Destaquen el nou plec de jardineria social i l'aprovació de diversos convenis i subvencions.

Com sempre, aquí es pot descarregar el resum del ple de febrer que fem des d'ICV-EUiA-ISF (3 pàgines) i aquí l'acta oficial i completa del ple (55 pàgines)


Comentaris