Documents i notícies del ple de juny de 2012

1) Vídeo fet i editat per la secció local d'ERC (gràcies per facilitar-ne la difusió!). Coincideixo amb la seva conclusió final: Sant Feliu no hi guanya res amb situacions així.


2) el reportatge que Fet a Sant Feliu va publicar la mateixa nit de dijous, i en què es fa ressò per primer cop de la persona i els fets objecte d'expedient, després que, com es veu al video anterior, saltés pels aires la discreció necessària que crec que ha d'acompanyar el cas

3) La notícia al diari digital d'Esplugues TV (en penjaré el vídeo quan estigui disponible)

4) El Diari de Sant Feliu núm 9, en la línia d'opinió que marca el seu consell de redacció, encapçalat per Juan Antonio Vázquez.

5) La notícia al diari digital La Malla.

Recolliré aquí totes les notícies que es vagin generant sobre la qüestió, atesa la seva importància. No abordaré, com vaig fer en el ple, cap qüestió relativa al contingut dels expedients que s'estan tramitant, amb totes les garanties, als serveis jurídics de l'Ajuntament.

Com sempre, obert a tota mena d'aportacions i comentaris sense cap filtre previ. Això sí: suprimiré qualsevol comentari que faci referència a les persones i als fets, fins que l'expedient completi el seu recorregut. Com que considero un greu error que ja se n'hagi donat publicitat i ja hi hagi una certa polèmica, no tinc cap intenció de contribuir-hi.

Notícies aparegudes amb posterioritat:

6) La notícia a El Far. (3 de juliol de 2012)

Comentaris

Laura ha dit…
Per què ja no hi ha cap comentari!???
Anònim ha dit…
Tan ecuánime y transparente que quieres ser, pero se te ve la "intencionalidad" (para ser suave). ¿Que pasa, que en el resto de medios de comunicación citados (todos menos EL Diari de Sant Feliu) la linia editorial no existe? o ¿es que te molesta que en ese medio digan las cosas de manera diferente a como tu las ves? Sorprende que hagas referencia a la opinión de una persona, parece que con ello quieres quitarle credibilidad por el hecho de que hayais sido adversarios políticos. Da que pensar, igual es cierto que se trata de sectarismo político, la apertura del expediente y la sanción cautelar. En aras a la calidad democrática que pretendes (etiqueta del post) podrias responder a la pregunta si algunos de los medios locales que se han hecho eco de la noticia (incluyo ETV como local) recibe subvención, ayuda o contraprestación económica por parte del Ayuntamiento por la función que hacen (informar). Sería interesante saberlo también, para valorar lineas editoriales y "objetividad o subjetividad" de las informaciones, no?