Isabels, José Antonio, Dani, Mireia, Pedro, Mari Luz, Jhon Jairo, Noèlia, Santi, Cristina, Josep Maria, Fernando...: GRÀCIES!


Ahir, a l'Ateneu, primer dels molts actes que farem d'aquí al 22 de maig, dia en què, si continuem guanyant la complicitat de tanta gent com fins ara, guanyarem les eleccions i farem reviure Sant Feliu. La complicitat i la passió de molta gent: aquesta serà la clau per fer encara millor una ciutat que té una capacitat enorme per ser-ho. Ahir vaig proclamar autoestima i confiança en Sant Feliu. Envoltat de molta gent, amb l'orgull de ser d'una ciutat que ha parit l'Ateneu, la USLA, l'AFAP, el Cinebaix, les colles, el Fet a Sant Feliu, Diversitat Lúdica, cau, esplais, associacions de veïns punteres, associacions de mares i pares dinàmiques, el Centre, el Casino, el Coro, futbol, bàsquet, escacs, handbol, natació i volei, i tants altres esports, i teatre, i música, i peñas, i associacions i entitats i vida col·lectiva en totes les seves formes, sons, olors i colors.

Molta gent i molt Sant Feliu, en contraposició a molta Lourdes i a molta Borrell. Gent diversa, plural i nova, al costat i colze a colze amb la gent que sempre ha treballat per Sant Feliu al voltant d'Iniciativa i d'Esquerra Unida. Com les amigues i amicsque m'omple de satisfacció que ja estiguin donant la cara, com a la revista Entorn d'on he tret la imatge, per fer campanya pel Jordi San José. És clar que seré la cara visible d'un projecte de molts, però només vull ser això: el primer de moltes i molts per poder tirar endavant un projecte de ciutat per a totes i tots. Un projecte que, si només pogués resumir en dos conceptes, com els manaments, els tinc clar des del primer moment: cohesió social i valors de comunitat.

En aquest primer acte, em van acompanyar dos homes i dues dones acostumats a treballar a fons en les seves feines, a donar la cara en les seves passions, però que ahir ho van fer per primera vegada en un acte polític per a la seva ciutat.

Va començar Fernando Ortiz, l'ajudant de Jordi Évole ("el follonero") al programa Salvados, de la Sexta: humor i proximitat al 100%!. Va continuar la Mireia Aldana, directora de Diversitat Lúdica: educació, optimisme, treball!. Seguidament en Josep Maria Moné, geganter, presentador de moltes activitats i ballades de gegants a les Festes de Tardor: passió per Sant Feliu en només 14 anys de viure entre nosaltres. I va tancar la Magda Torre, artistassa, puntal del Casal de la Dona de la nostra ciutat.

A tots ells, tantíssimes gràcies! I a tots els qui han fet possible l'Entorn, començant pel Jorge, l'autor de la fotografia que molta gent em comenta i que ha sabut captar el que jo hauria volgut transmetre: ni un retoc de photoshop, 100% jordisanjosé.

Gràcies a tanta gent pel seu treball que, a través d'un programa i una candidatura, té un únic i grandíssim objectiu: SANT FELIU!


Comentaris

Pedro Gómez ha dit…
Gracias a ti, Jordi por ser tan autentico y sentir tanto a Sant Feliu
Anònim ha dit…
Hola Jordi soy un alumno de la escuela Tramuntana, te quiero felicitar por la colaboradora tan buena que te has buscado. La Mireia, nosotros la conocemos mucho pues es monitora de nuestro comedor y es super simpática y agradable con todos. Os deseo que gane el mejor en las próximas elecciones.
¡Un saludo!
I.v.c