El Sant Feliu de l'endemà del soterrament es decideix abans del 25-F. Assemblea oberta d'ICV-EUiA el 10 de febrer.


No ho sembla, hi estic d'acord. Però, com sempre, el demà es prepara avui. Sembla que el Sant Feliu de després del soterrament (poca broma: és vital i ho veurem en pocs anys) només ens preocupi a ICV-EUiA i a les associacions de veïns, però estic segur que també mereix l'atenció de totes les persones que s'estimen Sant Feliu. N'estic absolutament segur.

Per això, hem volgut fer una assemblea de debat de les al·legacions que presentarem a la proposta aprovada inicialment el 30/11/10 i que vam votar en contra per les raons que vaig explicar aquí. I hem volgut fer aquesta assemblea oberta a tota la ciutadania, perquè creiem que només així es construeix una ciutat que ens enorgulleixi, que sentim realment com a nostra. T'hi convidem. De debò: hi seràs molt benvingut, molt benvinguda. Davant del silenci de PSC i CIU, cal que la teva veu s'ajunti a moltes altres per imaginar i dir en veu alta el Sant Feliu que volem.

El silenci de PSC i CiU. Increïble, preocupant, gairebé ominós. En el darrer butlletí, al costat d'una presència abusiva de la nova alcaldessa, no hi ha ni una sola línia dedicada a l'aprovació inicial de l'ordenació urbanística que estem comentant i al període d'al·legacions en què ens trobem. Ni una sola línia. Ni una. Només nosaltres en l'article d'opinió que ens correspon.

Sant Feliu no es mereix això. Sant Feliu no es construeix així. Si vols que en parlem, dijous t'esperem, a les 19:30, a la seu d'Iniciativa.

Comentaris