Queda un mes per presentar les al·legacions al projecte urbanístic del post-soterrament: Parc de Bombers.

En l'actual zona on hi ha ubicat el Parc de Bombers de Sant Feliu, al carrer Mataró, hi ha previst, segons el planejament aprovat inicialment el passat ple de novembre, el trasllat del parc i la construcció, en la cantonada de Sànson amb Mataró, dels edificis (de 6 i de 10 plantes) marcats en aquest dibuix en blau:


Per tal de poder presentar les al·legacions a aquesta proposta que ICV-EUiA ja va anunciar, hem adreçat als serveis tècnics i jurídics de l'Ajuntament les preguntes següents:
  • quina és la ubicació alternativa prevista per a la ubicació del nou parc de bombers? qui paga i amb quin finançament el trasllat del parc? quin és el calendari previst per a aquest trasllat?
  • quina és la tramitació administrativa elaborada fins a la data de la petició del trasllat del parc de bombers? quna ha estat la resposta fins a la data per part de la Generalitat? quina aprovació formal per part de la Generalitat falta per fer perquè es pugui aprovar de manera definitiva aquesta modificació de PGM a la Comissió d'Urbanisme de Barcelona?
I, finalment, hem demanat còpia del document de la Generalitat de Catalunya que dóna el vist-i-plau al trasllat del parc i n'estableix les condicions.

Si hi ha alguna persona o entitat que vol plantejar alguna qüestió, observació, proposta o opinió (ja sigui a favor o en contra d'aquesta proposta) sobre aquest punt concret, es pot adreçar sense cap problema al grup municipal d'ICV-EUiA. Per fer el millor possible per a la nostra ciutat, totes les veus són necessàries!

Comentaris