Molt important: dimarts, aprovació inicial de la modificació del PGM de l'àmbit del soterrament.


Fa exactament vuit mesos, penjava aquesta mateixa imatge i escrivia l'escrit que podeu llegir aquí. Uns dies més tard, em feia ressò en un altre escrit del procés participatiu "La teva opinió compta", que el mateix alcalde va presentar a la Sala Ibèria a primers d'abril d'enguany. Aquell procés es va acabar un mes després, a la Fira de maig.

Aquests dies, tots hem rebut a casa aquest díptic, que dóna compte del resultat d'aquell procés de participació que va tenir lloc entre mitjans d'abril i mitjans de maig. L'enquesta repartida aquell mes va ser contestada per 896 persones:

Aquest díptic és, òbviament, el resum d'un document més complet. Aquest és l'informe complet de presentació i valoració de les enquestes recollides durant un mes en relació a la principal actuació urbanística de la història recent de Sant Feliu.

Dimarts es debat i se sotmet a votació un punt d'una enorme importància. Així que tingui la documentació definitiva del ple, la penjaré per al públic coneixement d'un tema tan decisiu per a la nostra ciutat. Per qui vulgui guanyar temps en un tema on les presses segur que seran males conselleres, pot consultar l'avanç de planejament que es va aprovar el març passat.

Demano cordialment l'opinió de totes les persones que ens la vulguin fer arribar, per tal de tenir-les en compte a l'hora de decidir el sentit del nostre vot en el ple del proper dimarts. Gràcies a l'avançada!!!

Comentaris