Resum del ple de setembre de 2010

Com cada mes, donem compte dels elements principals debatuts al ple de setembre. Hi va haver dos debats intensos i interessants entorn de dues mocions presentades per ICV-EUiA: la primera, de petició d'autobús a  l'hospital comarcal i a l'aeroport i, la segona, de petició de suport a la vaga general convocada pels sindicats el dia 29 de setembre.

Hi va haver altres punts interessants al ple. Però deixeu-me'n destacar un: la concessió del Mocador d'Honor a la Reme Román. Molt abans de la seva trajectòria i les seves responsabilitats amb la Colla del Drac, la Reme va ser alumna meva a l'Escola Gaudí, i veure-la parlar a l'Ajuntament i recordar-la com una nena en aquelles classes de català de primers dels vuitanta, doncs, què voleu que us digui, em va provocar un somriure i una satisfacció especial.

Altres temes tractats al ple:
- les dues festes locals de l'any 2011: el 7 de gener i el 31 d'octubre. Ens vam abstenir, perquè la Festa de Tardor quedarà coixa, ja que el 12 d'Octubre serà dimecres. Però ens van explicar que hi havia hagut acord amb les parts interessades (comerç i entitats), i no el vam voler qüestionar.
- dissolució del Consorci Urbanístic del Mas Lluí, creat amb l'Incasòl (Generalitat) l'any 1994.
- diversos convenis i subvencions
- constitució del Consorci de Comerç de Sant Feliu, que vam votar a favor i considerem una eina molt bona per a la promoció del petit comerç, el de de proximitat, a la nostra ciutat.

Com sempre, el resum complet del ple el podeu consultar al web d'Iniciativa o descarregar-vos-el aquí.

Comentaris