Ordenança PSC-CiU de civisme? Millor un acord polític i social per a la convivència.

Fa exactament un mes, vaig fer un escrit sobre l'ordenança de civisme que PSC i CiU ens havien presentat quaranta-vuit hores abans.

Llavors es va obrir un període d'exposició al públic, que va acabar el 21 de maig. Nosaltres, conjuntament amb ERC, hi hem presentat aquestes al·legacions.

Hi insistim: més que una ordenança imposada, seria millor un acord polític i social dialogat. Més que una llista de sancions per incivisme, un pla compartit de foment de la ciutadania i la convivència. Més que els 11 vots dels dos partits del govern, els 21 vots dels cinc partits que representem tota la ciutadania. També en això, també actuant així, em sembla que novament PSC i CiU s'equivoquen de dalt a baix.

Adjunto un vídeo en què ho resumeixo. El vaig gravar ahir mateix... i avui el Pedro i en Josep Maria ja han enllestit la feina. Moltíssimes gràcies, companys!!!

Us deixo també un enllaç amb la pàgina web d'Iniciativa amb una nota de premsa que hem enviat sobre aquesta qüestió. També en civisme i ciutadania, a Sant Feliu hi ha alternativa: o ordenança imposada, o acord compartit. Només queden dotze mesos per triar.

Comentaris