dissabte, 12 de desembre de 2009

Resum del ple de novembre de 2009

Un ple que, com cada any, coincideix amb les dates en què les dones i els homes de tot el món es mobilitzen contra la violència masclista, contra la salvatjada encara vigent en la ment d'alguns homes d'allò tan espantós de "la maté porque era mía".

El ple va tenir dos moments emotius i especials, amb les intervencions de la Magda Torre i la Maria Rosa Rodrigo, del Consell Municipal de les Dones de Sant Feliu.

Apart de la solidaritat dels 21 regidors i regidores de Sant Feliu amb les dones víctimes de violència i amb les seves famílies, el ple va tractar de forma monogràfica del pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2010: 40 milions i mig d'euros. Hi he dedicat tres escrits complets (els podeu trobar cliquant l'etiqueta "Hisenda municipal" en el menú que teniu a la vostra esquerra), així que qui vulgui pot tenir molta informació sobre el tema.

Hi va haver dos moments que val la pena destacar.

En primer lloc, l'alegria d'haver rebut un altre premi per al Consell d'Infants de Sant Feliu, en aquest cas el premi Reconeixement a la Infància que li ha atorgat el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Enhorabona als infants que hi han passat en els darrers dotze anys i als professionals que ho han fet possible!

En segon lloc, les explicacions de l'Eni Novell sobre el nostre vot contrari a la dissolució del Patronat Municipal de Serveis a les Persones amb Discapacitat, tot i que la seva activitat seguirà en el marc de l'estructura general de l'Ajuntament.

Altres temes tractats al ple:
- diversos conveni i subvencions,
- la finalització dels treballs de la comissió especial sobre la piscina (en parlaré en un altre escrit),
- més sobre Ràdio Sant Feliu i la política de comunicació de l'Ajuntament.

Com sempre, el resum el podeu llegir complet a la pàgina web d'ICV o us el podeu descarregar aquí.