Continuarà...?


Abans-d'ahir va ser el primer dimecres de mes. Fins ara, puntualment, els cinc portaveus municipals, representants en major o menor grau dels nostres conciutadans i conciutadanes, debatíem cada mes sobre un o dos temes de política general i sobre un o dos temes de política local. És el programa "El pols de la ciutat".

Al setembre no hi va haver programa. Bé, vaig pensar, potser tornant de vacances no hi ha tema... Ara a l'octubre, tampoc no ens han convocat. Hem preguntat perquè: s'està redefinint el format i el programa es reprendrà "bajo nueva orden".

Jo ja veia que un debat entre iguals a la televisió, tingui l'audiència que tingui, incomodava als companys Burgui i Grisó. Ara diuen que "redefiniran el format", perquè els debats eren "massa intensos".

Qui ha de donar "la nueva orden"? Qui considera que són "massa intensos"? Esplugues Televisió té un conveni amb l'Ajuntament de Sant Feliu, i aquest ha de vetllar perquè es compleixi de forma escrupolosa i amb plenes garanties de pluralitat.

Ras i curt: al novembre, jo vull tornar a "El pols de la ciutat", un espai de debat plural i democràtic entre els representants de la ciutadania de Sant Feliu.

Comentaris