05/01/2009: la carta als Reis d'ICV i EUiA.


Comentaris

FREE GAZA !!
http://revoluciorock.blogspot.com/
Anònim ha dit…
Hola,
conec de prop el tema del papiloma humà i com se n'han aprofitat les indústries farmacèutiques per vendre vacunes de dubtosa eficiència.

En podeu trobar més informació aquí: http://www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/9096

Fins i tot el vostre eurodiputat, que segueixo sovint, s'hi refereix aquí: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/117427

El grup d'IU-ICV al congrés en demana una moratòria.
http://www.elcorreodigital.com/vizcaya/20071117/pvasco-espana/medicos-cuestionan-eficacia-vacuna-20071117.html

Per contra, sembla que ICV a Sant Feliu ha defensat en repetides ocasions l'aplicació d'aquesta vacuna. Trobo molt fort que feu el joc a la indústria farmacèutica. Una cosa és que ICV ho accepti quan tothom s'hagi sumat al carro, per no semblar que està en contra de la salut. Però l'altra és que encapçali els interessos de les farmacèutiques!!!! No he vist cap altre asemblea local d'ICV que faci el que ha fet ICV a sant feliu, voleu dir que calia???????

Mireia.
Anònim ha dit…
cal anar amb compte amb la vacuna del papiloma:
http://migueljara.wordpress.com/2008/12/21/el-nobel-del-papiloma-humano-y-la-corrupcion-inducida-de-un-laboratorio/
Anònim ha dit…
Algú s'ha descuidat de posar a la carta que els ciutadans i les ciutadanes de Sant Feliu volen que els reis mags els portin uns polítics que pensin en ells i els representin dignament. Entenent la representació com a trasmisió de les voluntads de la ciutadania.

És que els que tenim ara (la majoria, per no dir tots) són professionals de la política i no acaven de fer la seva feina.