JSJ Sant Feliu: un espai de coneixement i de comunicació.

Fa un any que faig el seguiment d'aquest blog amb un comptador de visites. Tot i que el meu primer escrit va ser el 30 de novembre del 2006, fins un any després no vaig posar el comptador a zero. Aquestes són les dades més recents:

Moltes gràcies a la gent que visiteu aquest espai de coneixement i comunicació. Un bloc és, justament, això. Crec que és bo que hi hagi molta presència i moltes veus en l'espai públic. Molt especialment en el món real i tangible, el que es viu a l'interior de les entitats de tota mena (inclosos els partits) i que ha d'esclatar intensament en el treball per a la ciutat, en el seu dia a dia i en els moments més àlgids de trobades col·lectives al carrer. Però també en els mitjans de comunicació no presencials que ofereix el nostre temps, que no estan condicionats per la coincidència en el temps i en l'espai, i que permeten un coneixement i una participació que no seria possible sense tot el que ofereix internet. Estic convençut que una cosa no treu l'altra.
Són 162 escrits en un any, aproximadament un cada dos dies, amb més de dos-cents comentaris. És voluntat d'explicar i d'explicar-me. La política, en la meva opinió, té molt de generació d'idees i propostes i de generació de complicitats al seu entorn. Deu ser per això que dedico al teclat algunes horetes al vespre, que espero que siguin d'alguna utilitat a gent que, com tu, està a l'altra banda de la pantalla.
Novament, gràcies!

Comentaris

Anònim ha dit…
Gràcies a tu.

Al marge de filiacions, s'agraeix que un polític hagi entès el concepte de web 2.0, i fomenti el diàleg al seu espai, no només admetent comentaris, sinò també participant de la conversa. L'èxit de visites de gent de tota mena i condició política és una bona senyal.

Felicitats!

Xarnego.
També gràcies a tu pel teu comentari.
He llegit molt poc sobre l'anàlisi politica de l'entorn web, i no sé si m'adic o no amb el concepte web 2.0 que tu comentes.
Per a mi és evident que hi ha una accio política prioritària que és la de generació de discurs i la cerca de proximitats per generar complicitat entorn aquest discurs. Això implica diàleg (=enraonar, com he dit en algun altre escrit). I això avui ofereix possibilitats que superen la coincidència en el temps i en l'espai: i les vull aprofitar!!!
Per això no poso cap barrera als comentaris, miro de participar en les converses que es puguin generar, etc. Però sobretot pretenc comunicar la meva visió de la meva ciutat i de la forma amb què es diigeix.
I em consta, perquè m'ho ha dit força gent, que el meu bloc és una referència força útil per seguir el pols de SAnt Feliu, al marge que es coincideixi més o menys amb els punts de vista que exposo.
Tinc la sensació, doncs que no perdo el temps davant el teclat.
Salut i molt bon any 9!!!