Dijous 11/12, acte d'EUiA: donar respostes a la crisi des de l'esquerra.


La crisi en què avui ens movem té moltes cares: immobiliària, financera, econòmica, laboral... És evident que ens afecta a tots. Per a la gent d'esquerres, també és evident que cal saber veure'n les causes i tenir la capacitat d'elaborar respostes.

Justament, dijous 27/11 teníem intenció de fer un acte sobre la crisi amb en Joan Herrera a Sant Feliu. El mateix dia, el president Zapatero va convocar una sessió extraordinària del Congrés dels Diputats i vam haver de suspendre l'acte.

Quinze dies després, demà dijous 11/12, els nostres companys de coalició, els nostres amics d'Esquerra Unida, fan un acte públic sobre la crisi, a l'Ateneu, a les vuit del vespre.

Com sempre, des d'Iniciativa i des d'Esquerra Unida volem compartir amb la gent els nostres punts de vista i les nostres propostes sobre la millora de les condicions de vida de la població, dels treballadors i les treballadores. Tant si són temes locals, com si són temes tan globals com la crisi econòmica en què vivim, cal tenir propostes i cal tenir voluntat de compartir-les i de tirar-les endavant.

ICV i EUiA en això estem. Fins demà a l'Ateneu!

Comentaris