Jaume Solé, nou company al Grup d'ICV-EUiA.

Envoltat de la seva familia, amb la Susi, el seu fill gran i el seu pare, envoltat de les seves mirades d'amor i respecte, d'orgull i suport a la decisió del seu Jaume, ahir en Jaume Solé es va afegir a la llarga llista d'homes i dones que volen treballar per Sant Feliu amb les idees i les propostes d'Iniciativa.

En Jaume té el llistó molt alt: substitueix en Ferran López i, com ell, tocarà temes de l'Àrea de Serveis Personals.

Però ho té fàcil: té idees, empenta, capacitat de relació, passió per la seva ciutat, tenacitat, honestedat. En el seu primer ple, ja va prendre la paraula dos cops. El primer, per dir per què és regidor i com vol servir la ciutat des d'aquesta responsabilitat. Va fer un discurs emotiu que podeu llegir íntegre al seu bloc. El segon, per fer una proposta concreta i en relació a un tema que el motiva, ens motiva i que és de plena actualitat: la idea de crear una comissió ciutadana que treballi la memòria democràtica a la nostra ciutat.

Ja saps, Jaume, que és un honor seure a la sala de plens per fer avançar la ciutat que ens apassiona. Com bé vas dir, és pot fer des de l'oposició on ara som i des del govern on vam ser i on volem tornar a ser. El cas és tenir en l'horitzó una idea clara del Sant Feliu que volem fer possible. Ahir el vas explicar i me'n sento solidari.

Per això estic content que treballis amb nosaltres i em sento orgullós del gran equip que fem, juntament amb l'Eni (ahir brillant com sempre, recordant que el que cal és tenir voluntat política per servir a la gent encara que no hi hagi competències o recursos, com quan Iniciativa va impulsar el centre de plànning o l'atenció a les persones amb drogodependència...), en Manel (ahir incisiu reclamant transparència en la política comunicativa municipal o presentant les nostres propostes per promoure el transport públic i que finalment van ser assumides per unanimitat...), la Lídia (l'unica que ahir no va parlar... quin contrast amb el govern, en què dels onze regidors només sol parlar l'únic que sembla que sap què dir...), en Leiva (ahir marcant de prop l'acció del govern en la seva gestió del pressupost...) i la Conxita (ahir emocionada en la seva intervenció amb motiu del Dia internacional de lluita contra la violència masclista...).

Un equipàs de gent de diferent formació i trajectòria, però sincerament units per fer de Sant Feliu una ciutat apassionant i viva, plena d'oportunitats per a tothom i, com dic repetidament citant a Amaral, donde nadie se sienta aparte.

Sé que tu també estàs orgullós, Jaume, d'haver-te incorporat a aquesta part important, però no única, de la força que Sant Feliu té en tants homes i dones que tant se l'estimen. Benvingut, company!!!

Comentaris